31 maj 2010

Måndag

Ovanligt länge sen jag skrev här nu.

Jag lever, men har en del annat att fundera på.

Kram

28 maj 2010

Svårt att förstå?

I mitt rum, och vad jag antar i alla rum, står det en extrasäng med följande lapp:




Så här ser det ut i min korridor: Heja! :)




Dags att skaffa kanin igen?

Älskling, ska vi skaffa ett nytt husdjur? Det vore väl gulligt!? För det finns ju Clarityn mot din allergi, hehe :)

Min dag

Ännu en dag går mot sitt slut... På golfbanan hade jag samma resultat som igår, men jag tycker att jag spelade bättre. En väldigt massa väntan på ett håls tee gav mig en dubbel men jag kvitterade direkt med en birdie på hålet efter. Imorgon ska jag gå ut och jaga! Går kl 11.10 med Johanna, kul!!

Efter rundan lekte jag ett bra tag med Leo, gullis! Gladare unge får man leta efter! :) Shopping stod näst på programmet, på outletstället Freeport som ligger nära banan. Hittade ett par jeans, en del kul grejer till köket och lite annat smått och gott.

Tillbaka till hotellet och snabbt ombyte till löparkläder. Gav mig ut i Göteborg, yrade runt, fram och tillbaka, längs med ån, runt Ullevi, förbi centralstationen och på nåt sätt tillbaka till hotellet. Skönt att springa av sig, det var ett tag sen eftersom min förkylning var segast i Sverige!

Nu har jag precis kommit tillbaka från middagen. Blev ännu en kväll med boken som sällskap, men jag klagar inte, den är så spännande! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på tvn. Finns det nåt att se tro?

Fredag

Godmorgon! Gäääsp tidig morgon, men jag är utvilad. Rond två nästa. Hoppas på sol i eftermiddag - i såna fall blir det Liseberg!! :)

Ciao!

27 maj 2010

Vad är det för krok?

Funderar på en sak. Vad är det för en liten krok där nere på väggen? Handdukskrok för bebisar eller katter? Nån som vet?


Ska lägga mig i sängen och läsa en stund. Imorgon startar jag 8.50 så vid sex ringer klockan. Ny dag - nya birdiechanser! :)
Godnatt!

Segare än segast

Åh jag är så trött! Blev en lång dag på golfbanan i och med mötet på morgonen. Det var också en hel del väntan under rundan, och det är få saker man blir så trött av som att vänta... Om det sen är på en flygplats, i mataffärskön eller på golfbanan, same shit different name...

Orkar inte skriva så mycket nu, ska ta en dusch så piggnar jag nog till!
Ska festa loss på en stor flaska favoritloka efter duschen! :)

Väntan

Godmorgon!! Har varit på spelarmöte (brukar vara typ ett möte per år med info om touren osv), shoppat juice på maxi och är nu tillbaka på klubben. 2,5h till start, lite halvsegt men tur att det finns en liten Leo att leka med!:-)

Ha en bra dag!!

26 maj 2010

Bollmärkning

Så var slavgörat gjort för den här gången, bollmärkningen! Funderar på att avlöna någon stackare som ska få märka alla bollar för säsongen.

Världens godaste vatten

Äntligen tillbaka på hotellrummet! Stack ut till golfbanan på förmiddagen för att hinna träna ett tag innan det var dags för pro-am-lunchen. Eftersom Nordea är sponsorer för hela touren, är det de som får bjuda in sina kunder till dagens pro-am. Därför fick vi också lyssna på läget för Sveriges ekonomi, kronans kurs, världsekonomin i övrigt och en del annat som jag inte förstod. Åh vad jag hatar när jag inte förstår. Jag tycker ekonomi och matte är roliga grejer, men jag har aldrig pluggat just ekonomi, så väldigt många av orden som de använde hade jag aldrig hört. Satt där som ett fån. Kanske ska plocka fram gymnasiematteboken igen?!

Efter lunch och föreläsningar var det dags för spel. Hamnade i ett jättetrevligt lag, så även om rundan tog fem timmar hade vi en bra dag. Skönt att spela banan, få känna på greenerna, ruffarna och hitta en spelstrategi. Tyvärr är hälften av greenerna i ganska dåligt skick som sagt, men det är ju samma för alla så det är bara att gilla läget. Banan i övrigt gillar jag verkligen!
Färdigspelad blev det lite träning, alltid skönt att slå av sig lite.. Tillbaka på hotellet gick jag direkt till gymmet och körde ett magpass och stretch. Måste ju jobba på rutorna till beach 2010 :) Middag blev det på samma restaurang som igår, till och med samma mat! Variation är kul har jag hört :)

Ärligt talat - den godaste dryck jag nånsin druckit! Som flytande piggelin! :) Smaken är krusbär/päron.



Föll för frestelsen och mumsade i mig en kanelbulle efter 13 hål. Så gott!! Tur att de inte serveras under tävlingarna bara...:)

Lunchdags

Pro-Am-lunch just nu.. Om en timme är det tee off, startar på hål 18. Joakim Heaggman höll en clinic förut, slog drivar från knäna och raka slag med gummiskaft. Där ligger man i lä!

Ska bli kul att spela banan! Hoppas bollen rullar bättre på greenerna än vad det ser ut!

Pro-Am

Blå himmel! Golfbanan nästa!

Ha en bra dag!

25 maj 2010

Göteborg

Alla luktar fisk i Göteborg, alla luktar fisk i Göteborg... trallalla... :) Bor man granne med Scandinavium blir man ju påmind om hockeyn och de fina ramsorna mot Frölunda...! :)

Nävars, Göteborg är en riktigt fin stad! Men kallt är det nu. Imorse höll vi på att svettas ihjäl under morgonpromenaden hemma i Linköping, men efter att ha kört i regn i stort sett hela vägen hit möttes jag av kulingvindar här. Helsicke var det blåste på banan. Jag gick den idag, utan klubbor, med banguiden i handen, för att få lite koll på hur hålen ser ut. Då blir det en sak mindre att tänka på under pro-amen imorgon. Jag fick ett bra intryck av själva banan, den är fin, men tyvärr är inte greenerna topp direkt. Men men, det är ju samma för alla...

Har just ätit en jättegod pasta på en liten trattoria bakom hotellet. Känns som jag är utomlands ändå, var riktig italiensk känsla där.
Jag bor själv den här veckan och det är rätt trist... Är ju van nu att alltid ha folk runtomkring mig. Tur att det finns tv, tidningar, internet, mobiltelefoner och kex! :)
Räddarna i nöden!

Resdags

Så här ser min väska ut just nu. Tom och opackad. Åker om två timmar = en del att fixa.


Gick morgonpromenad med Carro, oj, vad mycket att snacka om. Ses ju alldeles för sällan!

24 maj 2010

Bebis

Har just hälsat på en pytteliten människa: fyra dagar (!) gamla "skrållan". Att man kan vara så liten! Sötis!

Godnatt!

Dagens träning i bilder

Åkte nya snygga inlines till gymmet idag! Känns att jag inte är helt frisk än, det var ett ganska lätt pass men jag flåsade och svettades som om det var värsta byggarpasset. Kom igen nu kroppen och bli frisk!!



Så underbart väder att spela golf i. Gick omkring och njöt och spelade därefter också, alltså riktigt bra! 11 håls spel, träning på rangen och puttning blev det... Nu är jag trötter!



Tumlare

Tvättning pågår här hemma. Kläderna från förra tävlingen måste bli rena eftersom en del av dem ska hänga med imorgon, till Göteborg och nästa tävling. Jag har tvättat med den här maskinen miljontals gånger och stör mig alltid på att den tar lång tid och skakar av allt som står uppe på den. Och igår var det värre än nånsin, den blev liksom aldrig klar. Jaha, till slut var det tyst i badrummet så jag öppnade maskinen och what - all tvätt var torr. Tydligen finns det nån torkfunktion men jag vet inte hur jag lyckades få på den. Bara att tacka och ta emot att slippa hänga all den tvätten...:)

Idag blir det en träningsdag. Ska köra första gympasset sen förkylningen om en stund, skönt att äntligen komma igång! Efter lunch har jag tänkt spela på norra.

Ha en bra dag!

23 maj 2010

För många naglar

Elva tånaglar - så många har jag just nu. Har en reserv på höger stortå. Utifall att liksom... Äckligt är det och ont gör det när skorna kommer emot.

När vi var i Sälen åkte jag en iskall dag med för små pjäxor. Tån var helt skum ett tag efter, hade ingen känsel. Och så när jag fick pedikyr i Thailand och tanten tog bort det gamla nagellacket var nageln blå. Hon måste ha undrat vad det var för fel på mig som inte visste om det, för jag blev lika förvånad som hon (det blåa kom plötsligt för innan vi reste var den som vanligt). Hur som helst.. dagarna är räknade för den gamla nageln! :)

Taco nästa. Ny söndagsvana?








Golf golf mera golf

Höll på att blåsa bort på södra. Orkan - jag lovar! :)

Söndagsmorgon

Godmorgon! När jag vaknade trodde jag att klockan var åtta, eftersom jag kände mig hyfsat pigg började jag läsa en av mina nya böcker. Ett tag senare var klockan tio, måste ha kollat helt fel första gången...:)

Igår blev det en runda med mina nya inlines. Åh, vad jag har saknat att rulla fram! När jag var yngre bodde jag på golfbanan eller i inlinesen, men på senare år har jag knappt åkt nåt alls. Men nu har jag nya, snygga med grymt bra rull, så nu ska det bli ändring...

Landeryd och spel nästa...

22 maj 2010

Vår

Är så glad att det är vår ute! Vilken skillnad det har blivit här hemma bara den här veckan, träden är ju gröna! Underbart att kunna sitta på Stora Torget i kortärmat...




Min lille pluttis!

Lördag hemma

Hallå! Åh vad skönt att bara ta det lugnt! En låååång sovmorgon, en god frukost, en skön promenad i skogen och sen lite stretch och slappande. Nu blir det lunch på stan och så ska jag köpa nya inlines! Kanske lite grillning ikväll?

21 maj 2010

Vita armar bruna händer

Så har jag varit "hemma" och tagit en skön dusch och är nu tillbaka på klubben för att blogga :) Alltid en speciell stämning på en golfklubb efter att en tävling är slut. Något slags lugn... och kanske lite tomhet också... Det bästa som finns är att åka tillbaka till klubben när man har vunnit tävlingen, alla kommer fram och gratulerar och man får liksom insupa klubbens atmosfär... Ingen vinst den här gången dock :)



Jag fick syn på mina händer förut. I vanliga fall är vänsterhanden mycket vitare än höger (pga handsken) och framförallt är det skillnad mellan arm och hand. Det är det nu också, men tvärtom. Har det möjligen varit kallt i år, så man spelat med långärmad tröja hela våren?! Detta är inte min arm, utan Vivas, för hon var snäppet värre.
Nu ska jag sticka till färjan. Fem går den, åtta är den framme och tio tänker jag vara hemma :)
Ha en trevlig kväll!!
Så var första tävlingen över.. Äntligen fick jag till bra spel och bra resultat. På den här banan är två över en helt okej score. Herrarnas banrekord är just 74... Antar att jag klättrade några placeringar, men framförallt är det skönt att känna att spelet finns där! Nu sitter vi tjejer och njuter i solen! Återkommer:-)

20 maj 2010

Yoga

Tungt på banan idag också. Riktigt jobbig start, mitten var okej, gjorde äntligen en birdie, men sen blev det bogietåg efter vändningen. Tungt, tungt, tungt. Finns en del att jobba på.
Morgonpromenad imorse med lite yogastretch. Tänk om man fick starta varje morgon med en runda vid havet.



GRATTIS TILL BEBISEN

GRATTIS HELENA OCH JARI!!!!!!! Önskar jag var hemma och fick kika på lillan. Men på lördag morgon står jag och trampar utanför lägenheten!! ;) Åh vad glad jag är för er skull! Stor kram!

19 maj 2010

Fler bilder


Kul hus i Visby. Har det passande namnet Strykjärnet :)

Blev en chailatte med familjen Johansson/Westerberg inne i Visby när spel och träning var avklarat.


Bilder från Gotland

Det förra inlägget var djupt. Men jag vill ändå dela med mig. Nu kommer ett inlägg med lite mindre djup :)




Helt ok utsikt från klubbhusets terrass!





Då och då kommer det mindre härliga dofter från de ruttna grejerna som flyter i havskanten. Jag gjorde ett litet studiebesök på mitt andra (!) hål, sjönk ner till anklarna och gjorde de vita skorna bruna. Härlig start på dagen :)





Tankar och funderingar

Så var premiären avklarad. +5, 77 slag. Ingen runda som hamnar i några rekordböcker, men jag gjorde mitt bästa. Det var bud på mycket bättre! Satte inge birdieputtar. Hade lite problem att hitta rätt klubba vid inspelen till green, lite vind i ryggen och studs i nedförsbacke så sticker bollen iväg en bra bit. Svårt att bedöma, man vill ju inte bli kort heller. Banan är utmanande, men jag tycker väldigt mycket om den. Utsikten på vissa hål är tipptopp. Grymt kul att äntligen vara igång, fem månaders väntan har varit lite för länge!

I vanliga fall brukar jag vara nere, sur och förbannad, vägra ringa hem och inte vara någon höjdare för omgivningen, när jag scorat som idag. Men så är det inte idag. Dels känner jag att jag gjort mitt bästa, jag har slagit bra slag, men valt fel klubba några gånger och inte satt de birdiechanser jag har gett mig. Det är första tävlingsrundan för säsongen, på en svår bana. Dels finns det värre saker. Jag har fått perspektiv på golfen och livet. Igår fick jag frågan från journalister och spelare om hudcancern, och jag svarade, berättade och förklarade. På kvällen när jag skulle sova kom några tankar och känslor tillbaka som jag inte tänkt eller känt sedan den dagen jag fick beskedet. De går inte ens att förklara. Som ett enda stort mörker. Kroppen vändes ut och in. Tårarna kunde inte ta slut. Smärtan från vetskapen var ofattbar. Varför?

Men.

Jag är så j-a glad och lycklig att jag hade sådan tur. Det var ingen fara, jag blev frisk. Jag har kvar min älskade pojkvän, min älskade familj, mina underbara vänner. Det är det som spelar roll. En bra runda kan göra mig lycklig för stunden, men det som verkligen gör mig lycklig, det är närheten till människorna som jag älskar.

Alla har inte lika mycket tur som jag :(

Tro nu inte att jag är nöjd med min runda och tänker gå runt hela säsongen och skita i resultatet. Så är det inte. Inom mig brinner en eld, jag vill vara bäst och vinna. Men jag tänker göra det med lite mer perspektiv och inte deppa ihop över ett dåligt resultat.
Wake up its a beautiful morning... (men tiiiidig:-))

Tävlingsdags - äntligen!! :-)

18 maj 2010

Halloj! Sitter nedsjunken i en soffa, nyäten, nyduschad och nystretchad.

Inledde dagen med träning, viktigt att lära sig greenerna och mjuka upp kroppen innan spelet. Efter lunch gick jag ut med Johanna med Pimpim och lillebror som åskådare. Fast lillebror låg och sov hela rundan, sövande med golf..:-) Tur förresten att extramamma är här. Det är helt sjukt, det händer alltid grejer när vi två är på samma tävling så att hon får rycka in som just extramamma. Uppskrapad hand där hon fick göra rent medan jag låg halvt avsvimmad med fötterna högt, utlåning av kläder när min väska försvann på väg till Marocko, hjälp när jag blev matförgiftad av köttbullar på Ikea.. Listan kan göras väldigt lång.. Denna gång fick hon det roliga uppdraget att sy i en knapp i mina byxor. Den hoppade av under rundan och min relation till syslöjd är lätt ansträngd. Tack än en gång Johanna;-)

Banan är jättefin men inte helt enkel. Ska bli så kul att äntligen komma igång med tävlandet, är riktigt sugen!! Deg blir en tidig morgon imorn, start 07.30! Ska nog lägga mig snart så det blir några timmars sömn iaf:-)

Hej svejs!

Hallå där! Vaknade precis här på Gotland. Det första jag möts av är ett SMS från Daniel som cyklat motionscykel i en timme!! Riktigt bra gjort!!!!

Jag bor nånstans ute på landet, nära banan, i en lägenhet som jag delar med två andra spelare. Ska försöka piggna till, äta frukost och åka till banan. Halv två ska jag spela in banan med Johanna. Tror inte vi har spelat tillsammans på mer än ett år så det blir kul! Kan bli svårt att fokusera eftersom lillen ska hänga med i vagnen utanför fairway:-)

den här förkylningen verkar vara seg. Har fortfarande ont i halsen och näsan är täppt. Hoppas på ett mirakel till imorgon!

Ha en bra dag!!

17 maj 2010

Bilder från besöket i helgen

Daniel busar med lilltjejen :)

Nyfiken på vad som händer inne på gården!?


Shit hur kan en människa prata oavbrutet i 1h10min? Borde vara förbjudet. I alla fall när man ger ifrån sig nervösa och hysteriska skratt varannan minut. Stackars hans arbetskamrat som har platsen bredvid och måste svara artigt då och då. Öronproppar tack.
Så var man framme i Oskarshamn. Vilken lyx det är att köra bil till tävling! Slippa räkna kilon och oroa sig för hur mycket flygbolagen tar ut för golfbagar.. Nä nu har jag med mig allt! Skulle kunna tro att jag ska flytta till Gotland men så är det verkligen inte.

Spillde just en massa salladsdressing på jeansen. Heja. Tur att jag har fler byxor med mig:-)

En lyxig grej till: att kunna prata och messa så mycket man vill OCH kunna surfa utan att få en räkning på 3000! Det är lyyyyx!

Hängig tjej

Hallå hallå, hör inget... huvudet är fullt av snor så allt är igentäppt :)

Hade helst velat vara ute och träna nu, men åtta håls spel och en timmes träning fick vara nog, sen var jag så sliten att soffan var enda alternativet. Nu ligger jag här och försöker pressa i mig ingefärste, fy bubblan vad äckligt, men vad gör man inte för att försöka bli frisk!? Från och med imorgon är det allvar, inspel och tävling, så då är det bara att bita ihop. Men vilar jag idag, kanske jag blir lite friskare. Hoppas...

Registrering

Godmorgon! Åh det är så tomt utan lilla voffsingen. Tänk så fort man vänjer sig och så mysigt det är med hundar! Längtar verkligen till nästa gång jag får vara hundvakt! :)

Igår kväll har jag fått ett sms från svenska touren. Hej! Du har ännu inte registrerat dig för PayEx Invitational, men svara på detta sms så registreras du den här gången. Men kom ihåg till nästa gång att registrera dig senast tre dagar innan första tävlingsdag...

Oupps :)

När man ska spela en tävling måste man först anmäla sig, och sedan registrera sig för att bekräfta att man verkligen ska vara med. På Europatouren kan man registrera sig på plats till kvällen innan tävlingsstart, så det är ju det som jag är van vid. Där behöver man inte tänka, utan bara gå till receptionen och skriva upp sitt namn, ta emot alla passerkort och så är det klart. Nu gäller det att börja tänka :)

Nu ska jag ut till Landeryd för spel och träning. Känner mig seg och krasslig av förkylningen, men det blir förhoppningsvis bättre när jag kommer ut. Färjan till Gotland går kl 21 ikväll från Oskarshamn. Ska bli kul att komma till Gotland, har inte varit där på väldigt många år.

Ha en bra dag!!

16 maj 2010

Ketchup

Ni vet den där slitna gamla historien om de två tomaterna som går över en väg, den ena blir överkörd och den andra säger Kom nu ketchup så går vi. Har aldrig tyckt den är speciellt kul, tills jag hörde den på engelska. Samma story - men den hela tomaten vänder sig om och säger Catch up (med uttalet blir det äntligen en poäng med historien!) :)

Ketchup blir det för mig ikväll. Taco-time. Jag kan inte äta taco utan ketchup. Så det så!

Bröllop och bilar

Ruth är en underbar liten hund och jag tycker det är så kul att vara hundvakt! Ser redan fram emot nästa gång hon kommer bo här :) Men, jag kommer inte att skaffa jycke. Att tvingas gå upp tidigt för toalettpromenad när man helst av allt bara vill vända sig om och somna om. Imorse vaknade jag av ett försiktigt gnällande och snart stod hon med tassarna mot sängkanten med benen i kors :) Nu är dock toaletten gjord och hon myser i en filt i soffan :)




Det var ett så fint bröllop igår! Vackert väder, vacker kyrka och vacker brud. Och vacker bil: gissa om det var många avundsjuka gäster som hade velat tränga in sig med brudparet :)





Det blev en tidig kväll för mig. Igår vaknade jag med halsont och under dagen blev det allt värre. På middagen satt jag med sprängande skalle och däppt;) näsa så tills slut gav jag upp och körde de fyra milen hem... För att mötas av en jätteglad liten tjej :)
Idag känns det som om huvudet är fullt av bomull. Jag blir så less: här har jag varit frisk i evigheter men så är det tävlingsdags - ja då blir jag förkyld. F-n. Vet inte riktigt hur mycket jag ska våga träna idag, jag vill hålla i klubborna, men vågar inte träna för länge så att jag blir sämre. Får nog bli en sväng ut till Landeryd för puttning och närspelsträning. Sen ska jag packa och gå på långsam promenix med Rutan.
Ciao!

15 maj 2010

Vilket fint bröllop! Jag vill oxå gifta mig;-) Nu har vi åkt till de södra delarna av Östergötland för middag!! Ha en trevlig kväll!

Sköldpadda

En liten donna som är trött efter vår långa morgonpromenad! Blev en promenix till Rydskogen, 2.5 km-spåret runt, jag fick visa för Daniel att jag kan göra en chin och sen gick vi hem igen. Eller gick och gick, halvsprang är nog det rätta ordet, riktigt bra fart på oss!



Någon som vill ha en sköldpadda? Jessica har hittat en på sin morgonpromenad och varken polis eller djursjukhus vill ha den!

Nu ska jag ta en dusch och börja göra mig iordning för bröllop! Tänk att lilla Emelie ska gifta sig! :)

14 maj 2010

Nederlag

Jag var ute på en kvällskissning förut och nu kör Daniel en liten runda innan läggdags. Vi har haft en sån mysig kväll vi tre :) Meeeen, ännu en förlust i yatzy. Nu har han vunnit två serier. Jäkla skitspel! :)

Imorgon blir det bröllop!!

Godnatt!

En liten voffsing

Rutan

Hund!

Nu är lilla Rut här! :) Kryper runt i ryamattan och nyser och fnyser. Hmmm.. en pik att städning kanske vore på sin plats :)


Snart får hon vara ensam en liten stund när jag är på gymmet och får nya träningsprogram och extrahusse inte hunnit hem från träningen än. Harry är instängd i sovrummet och Ceasar ligger tryggt i sitt terrarium. Tre djur som inte bör träffas :)

Lyx med ishockey

Ibland önskar jag att jag höll på med en "idrott" där man alltid hade ett tag över huvudet, som hockey, bowling, biljard eller yatzy. Fast yatzy verkar inte vara något jag ska pyssla med, förlorade ju förra serien och nu ligger jag under med 2-3 i omgångar. Men tänk nåt så lyxigt som ishockey;) Alltid fruset vatten, två mål, en massa skydd och stora motståndare. Samma förutsättningar varje gång. Inte spelar det någon roll om det regnar eller blåser.

Å andra sidan är jag väldigt glad att jag slipper spela på sprutor, komma hem med lindad fot varannan dag och framförallt - att varje dag inte behöva andas flera timmar inne i omklädningsrummet (det luktar inte rosor om man säger så:)).

Ja, jag är bitter på allt detta regn! Kan det aldrig ge med sig? Inte kul att komma hem genomfrusen och genomblöt varje dag. Men men... lika bra att hålla humöret uppe iaf!! Snart vänder det?!




13 maj 2010

Trägen vinner...

Vet ni..! Jag gjorde nyss mitt livs första chin!! Efter ett långt pass på gymmet, där jag körde tre set med chins och någon kändes riktigt lätt, gick jag tillbaka till stången när träningen var över, bara för att testa. Hängde, lyfte mig uppåt, och rätt som det var, var hakan över stången!!! Yeeess!! Äntligen! Så som jag har slitit och kämpat! Nu höjs målet: fem stycken ska jag klara!

Spelade 18 hål på förmiddagen på södra. Riktigt skönt i början, men sedan började det regna och när jag kom in var allt genomblött. Men i takt med att regnet ökade spelade jag bättre och bättre. Limmade slaget på 15, satte en tremeters på 16, en tvåmeters på 17 och så en chip på 18 för att avsluta med fyra raka birdies! Ibland är golf barnsligt enkelt (och ibland är det så svårt att man vill lägga sig ner och gråta:)).

Ikväll ska vi hyra några filmer och jag ska fira min premiärchin med en god efterrätt! :)

Trötter

Godmorgon! Tanken var att gå upp för en timme sedan men kroppen sa NEJ. Sov vidare lite till och nu gick det lättare.

Spel väntar och i eftermiddag gym.

Ha en bra dag!

12 maj 2010

Träningstips!


En litet träningstips så här på kvällen... Jag sätter ut tre peggar på fyra fots avstånd från hål. En boll vid varje peg och sedan måste jag sänka varje putt under tre varv. Bra träning för enmetersputtar och ibland kan det bli väldigt bra koncentrations- och uthållighetsträning (när den nionde bollen snurrar på hålkanten och jag måste börja om från början) :).

Nu åskar det!

Godnatt!

Namnsdag del 2

Jaha, två presenter blev det på namnsdagen. Men det var två fina grejer det! Tack mamma! :)




Namnsdag

Grattis alla Charlottor och Lottor på namnsdagen!! Grattis mig själv!! :)

Golfen klar för idag. Löpning nästa punkt på schemat.

Äckligt

Varför ska snusande killar spotta ut snuset i dricksglas eller flaskor? Det ser så jäkla vidrigt ut och så kan man få äckliga överraskningar, som jag just fick. Jag satt här och drack mitt vatten ur favoritglaset, från Coca Cola, men vad ser jag när jag mot slutet kikar ner i glaset? Jo, en liten bit snus. Fy f-n så apigt äckligt! Nr1, att spotta snuset i glaset. Nr2, att inte ens skölja ur ordentligt efter. Nr3, en kass diskmaskin som tydligen inte kan diska. Någon ligger på ett kraftigt minus nu! :)




Så vad händer idag...? Ska åka till Landeryd om någon minut, träning på schemat. I eftermiddag blir det intervallöpning, hoppas bara att Jessica är frisk så vi kan peppa varandra! Och så mot kvällen ska alla tjejerna träffas på BK för en god (avslutnings)middag.
Hejsvejs!

11 maj 2010

Person i duschen

Det här duschdraperiet skulle jag inte vilja ha hemma. Tänk dig att vara ensam, gå in i badrummet lite halvtrött och mötas av detta skynke, huuuuuu... Hjärtattack nästa.


Thaisoja

Den här thailändska sojan, Maggi, är riktigt god till stekt ris! Vi köpte den aldrig i Thailand, men som tur var fanns den i en affär här i Linköping istället!

Har blivit en del shopping idag. Två klänningar, äntligen har jag hittat bröllopsklänningen!!! :) Fem böcker, soja och en sjal. En salig blandning :)



Nu ska jag strax hem till Jessica för lite lyx. Fransfärgning och om hon är på humör, kanske även en ansiktsbehandling!? :) Ikväll blir det lugnt, motionscykel för Daniel, tvn för mig och kyckling till middag.

Knäck

Godmorgon!!

Mums... frukosten smakar aldrig så gott som efter en morgonpromenad! Och vilken promenad, strålande sol och ett besök i Gamla Linköping. Fick en massa tips och råd om Ryssland från en erfaren Jessica, skönt att höra hur det funkar och hur man överlever :)

Nu ska jag till Fyskliniken och Lena och få en knäckarmassage. Nacken och ryggen är inte riktigt som de borde, har inte varit på massage på evigheter, så hoppas hon lyckas rätta till det :) Efter massage blir det lunch på stan med Helena, som när som helst får barn. Kommer sitta med bilnyckeln redo att fara till sjukhuset och telefonen i handen för att ringa hennes man :)

I eftermiddag ska mamma och jag shoppa och leta bröllopsklänning.

Ha en bra dag!

10 maj 2010

Rutvakt!!

Den här lilla damen ska bo hos oss i helgen!! :)

Cesse och musen


Ceasar äter måndagsmiddag

Idag i bilder

Simpsonmoln!


Pappa in action

Mamma in action


Världens snyggaste vagn



Grilli hilli

Vilken kul dag idag! Morgonpromenad med Jessica och Carro. Inte en tyst sekund, härligt när man har mycket att gå igenom :)

Stack hem och åt en mumsig frukost, duschade och åkte ut till Landeryd. Träning på övningsfältet och 18 håls spel med mamma och pappa. Spelade riktigt bra idag, nya puttern satt som den skulle.

Förr slog pappa och jag lika långt, men nu har jag dragit ifrån. Efter ett litet tips idag ökade plötsligt pappa med typ 10 meter, ska det fortsätta så får jag nog passa mig :)

Nu har vi precis varit och grillat med Vera, Sebbe, Zacke, Carro och Jessica. Kallt som is ute men vad gör det när man har det så mysigt! :)

Imorgon blir det morgonpromenad/jogg med Carro och Jessica. Ingen golf planerad, behöver lite vila. Ska ut och leta klänning istället. Börjar få panik.

Powerwalk

Härlig start på dagen: en snabb promenad runt ån med Carro och Jessica! Nu blir det frukost, en snabb dusch och sen sticker jag till Landeryd för träning och spel. Ikväll blir det grillning på a-gatan?!

9 maj 2010

Besegra cancer!

Nä, kom igen nu! 50 spänn är inte mycket pengar, men många bäckar små kan göra underverk för forskningen!

SMSa BESEGRA 2265 till 72988 för att skänka 50 kronor eller gå in på min insamlingssida!

Söndagen idag

Ännu en dag med mycket träning...

Puttning på förmiddagen, köpte en ny putter! Nu kommer jag sänka allt! :)

Gym på eftermiddagen. Tunga övningar! Nu kommer jag slå jättelångt! :)

Middag med familjen och mormor på g.

Ciao
Du som läser detta - var glad att du inte är på gymmet och kör frivändningar - det gör nämligen jag. Jobbigt är förnamnet.

8 maj 2010

38 poäng

Tävlingen förresten!! Vi skrapade ihop 38 poäng! Spelade en klockren bästboll, turades om att prestera.

Kalla händer

Alltså, vilket väder! Nu har det gått en sisådär 3,5 h sedan vi kom in och värmen i kroppen börjar komma tillbaka så smått. Men jag har hackat tänder, skakat i benen värre än Elvis och jag var så blöt att alla kläder fick hängas upp. Helt sjukt.

Jag har spelat golf i många väder, snö, 40 gradig värme, sandstorm, ösregn och vanlig storm och tycker att jag har lärt mig behärska det ganska bra. Men idag mötte jag min övermäktige. Kombinationen regn och kyla. De sista fem hålen kunde jag inte hålla i klubban, bokstavligen. Händerna lydde liksom inte, de var som isbitar. För tävlingens skull var det tur att det var bästboll, och min käre medspelare ryckte in och tog över :) Men jag är så besviken på händerna. Jag kunde inget göra, det gick bara inte. Har man astaskig blodcirkulation så har man :( Men det finns förhoppningsvis en lösning, att ta med sig säg fyra par tjocka vintervantar och ett ombyte regnkläder...

Nu ska vi hem till mamma och pappa på middag. Blir en skön kväll!

En liten sötis ligger på min mage och sover. Han vet inte hur bra han har haft det i sin bur idag medan husse och matte har varit ute och frusit! :)

Tävlingstime

Godmorgon!! Här ska tävlas. Vi har laddat med en stor frukost och håller tummarna att vi slipper regn! Halv tio slår vi ut, heja!

7 maj 2010

Golf med mor

Mamma slår en fin lobb över vattnet



Är så jäkla trött nu.. Känns som jag kan somna när som. 22 börjar Harry Gilmore. Målet är att i alla fall se första timmen :)

Springa springa

H-e så duktiga vi varit!! 10 x 60 meter i full fart, fallstarter (står rakt, faller framåt, tar sats och springer järnet) och så 5 x 60 meter. Plus jogg till och från garnisonen. Härligt!

Nu ska jag stretcha, ta en dusch och plocka upp mammi på väg till Landeryd.

Kram

Friday

Godmorgon!

Redan uppe tänker ni nu!?

Japp! Om 1,5 h ska jag och Jessika ge oss ut och köra intervaller! Jogg upp till garnisonsområdet, fullt ös medvetslös där och sen jogg hem igen. Nu jäklar ska vi peppa varandra!

Men varför är jag då redan uppe?

Jo, när jag ska köra ett tyngre pass måste jag äta frukost innan för att orka ta ut mig. Och mellan frukost och löpträning måste jag vänta 2 h för att inte träffa frukosten en gång till om ni förstår vad jag menar ;) Så nu sitter jag här i soffan och smälter maten :)

Imorgon ska jag spela tävling! Och jag får sällskap - av Daniel!! Bästboll på norra. Ska bli jättekul, vår första lagtävling! Han har vilat sig i form sedan förra året, men ska i eftermiddag hänga med grabbarna grus, som just nu tränar mer än mig :) och spela en runda som fadder. Känns nog bra på första tee imorgon att i alla fall ha hållit i klubborna i år :) Själv ska jag ut och spela med mamma!!

Ha en bra dag!!

6 maj 2010

Hundvakt

I början av juni ska jag vara hundvakt åt min lilla favorithund, Rut!! Längtar redan! Hon kommer bli min caddie, promenadkompis, soffhängare och buskamrat..:) Woohoo!