3 aug. 2010

Bilder från Bråviken

Så här ser våra banguider ut. De ingår i startavgiften, men kostade förr ungefär 200 kronor. Men det är det värt, utan guiderna vore det omöjligt att spela lika bra. Det är mått från tee över bunkrar och andra hinder och även från fairway in till greenens framkant. Under tävling får vi sedan ut flaggplaceringar, där det står hur många meter in flaggan står från just framkanten. På fairway är det olika figurer sprayade, medlemmar brukar ofta undra vad de är till för. Det är alltså till våra banguider... Guiderna skiljer sig en del mellan olika tourer, eftersom det är olika personer som gör dem, men själva grundprincipen är samma på såväl Nordea Tour, Europatouren, samt damernas och herrarnas USA-tour.



Åttan på Bråviken. Gillar verkligen banan, har ju vunnit de senaste två gångerna jag har spelat där. Trivs på banan och miljön runtomkring. Inte svårt när det är sån här utsikt!

Idag blev det rosa-svart outfit. Bara för jag sa till tjejerna igår att jag alltid spelar i kjol blev det shorts idag :)



Inga kommentarer: