23 mars 2010

Powerwalk

Godmorgon!! Kom knappt ur sängen imorse, kroppen var så stel. Aj aj. På med kepsen, hoppade i löpskorna och körde en timmes powerwalk runt ån för att få igång de stackars musklerna och vakna till. Jag kan rekommendera att ta en promenad innan frukost, kroppen kommer verkligen igång. Framförallt om man vill gå ner i vikt är det ett effektivt sätt (det vill inte jag men frukosten är aldrig så god som efter en promenad!). Lågintensiv träning som powerwalk är mycket bra fettförbränning. Dagens lilla tips!

Fick hem en trött spelare inatt. Tycker synd om grabbarna, det är inget lätt program de har just nu med tuffa matcher varannan dag. Å andra sidan är det ju finishen på säsongen så det är bara att ge allt. Skönt att det är två hemmamatcher den här veckan så vi får träffas lite!

Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det träning i golfhallen. Finslipning nu innan träningslägret! Träningen igår kändes så sjukt bra. Riktigt bra bollträff och alla puttar gick i. Håller tummarna att det känns lite bra idag!

Ha en bra dag!