12 jan. 2011

Ryanair

Så var man hemma i kylan igen. Det var en mardröm att gå över plattan för att komma in i flygplatsbyggnaden i den tunna tröjan och dunvästen. Brr...

Resan förresten, flög med Ryanair, vilket är smidigt eftersom Skavsta bara ligger en knapp timme hemifrån och planen oftast landar i tid. Men... det finns ett men, och det är alla fantastiska erbjudanden som högt skriks ut i högtalarna: lottförsäljning, rökfria cigaretter, biluthyrningsförslag, sjutton matförsäljningsvarv och som avslutning den härliga trudelutten "...another Ryainair-flight on time..." på så brittisk engelska att till och med engelsklärarna i skolan ligger i lä. På grund av sätenas framåtlutande störtposition är det näst intill möjligt att sova, men om man till slut lyckas av ren utmattning kan man vara säker på att man strax väcks av en hurtig röst... Nog med klagande! :)

Idag blir det gymträning. Funderar på att testa ett nytt som öppnat här i Linköping..

Mycket flygbokningar just nu.. Minsk och Arcos. 



2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att vara hemma igen. Vilket gym är det du tänkte testa??
Och vart kör du nu?

Anonym sa...

Kan du inte berätta hur du lägger upp fysträningen? Specifika muskelgrupper/övningar? Ska köra lite hårdare på gymet några veckor och behöver tips o inspiration.
Tack/Tina