8 jan. 2009

Still in the sofa

Shit vad det här är tråkigt. Blandar hostattacker med te, vatten och internetsurfande.. Mindre spännande en torsdagseftermiddag. Den fina julgranen skymde sikten till tvn från mitt favorithörn i soffan, så jag bestämde mig för att städa bort den. Det är väldigt kul att klä en gran, men såå segt att ta bort den. Allt glitter, alla kulor och inte minst lamporna. Huu.. Skönt nog var granen en kungsgran, som nästan inte barrar alls, så det gick smärtfritt att få ut den på balkongen. Värre var det med den lilla gran som jag högg själv och ställde ute i trapphuset. Majoriteten av barren låg utspridda på golvet, så fick ägna en bra stund åt sopning..:)

Det är riktigt trist att jag inte kan träna golf idag, och förmodligen inte imorn heller. Niklas och jag gjorde ju några mindre ändringar i måndags och jag skulle helst vilja bo i golfhallen just nu för att nöta in dem.. Igår kändes det sådär när jag slog, vilket troligen beror på att jag inte var helt frisk då heller. Det får bli hårdträning nästa vecka och de första dagarna i Sydney.. Jag spelar ju två mindre tävlingar innan de två Europatourtävlingarna, så de får räknas som försäsong. Dessutom med en ny caddie, så det är bra att få några tävlingar att lära känna varandra..

Nu ska jag nog kolla på nån film.. Såg the Elf igår för första gången, vilken söt film! Mindre söt var Hannibal Rising som vi såg efter..:) Hasta la vista!

Inga kommentarer: