2 maj 2011

Ny vecka

Den här dagen har gått i ett. Morgonpromenad, frukost, möte, golfträning, massage, avtackning av Landeryds klubbdirektör Björn och samtidigt välkomnande av nya Björn och nu har jag nått fram till dagens slutdestination: soffan och hockey-VM.

Tränade wedgar idag. Nötte, nötte och nötte. Denna del av träningen är ju svår att få till under vintern, så lägger extra energi på det nu precis som på spelet på banan.

Hade en riktig svullarkväll igår med chips och grejer så hade tänkt vara nyttig den här veckan. Det har gått bra fram tills nu (inte såå svårt på bara 20 timmar;)) när brorsan kom över med en kanelbulle. Får ta i lite extra på gymmet imorgon istället :)


Hörde en väldigt ledsam sak idag. Ännu en golftjej som drabbats av cancer, med fruktansvärda följder. Håller alla tummar att den inte har spridit sig mer. Jag ska aldrig mer klaga på att jag inte får sola eller att jag ska spela i långärmat, i jämförelse är det riktigt löjligt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nöt på bara, man kan inte få tillräckligt av den träningen:)
Trunken

Anonym sa...

Apropå massage, hittade det här massagetricket i en finsk tidning.

"Tvättmaskinens torktumlare ger gratis ryggmassage om du sitter på en kudde med ryggen mot tvättmaskinen. Massera rumpan genom att stå lutad mot ett tvättorn. En tvättboll är ett praktiskt massageverktyg för fotsulorna."

Tänk vad pengar du kan spara =)

Kram från mamma