13 nov. 2010

News

Bus, bus, bus imorse, lunch på McDonalds och sedan soffan med SVT och Karjala Cup hemma hos Melins. Kul med vinst igen, riktigt bra!!

Tyvärr kostade matchen lite för mycket. Såg att Daniel åkte av isen haltande (om man nu kan halta på ett par skridskor:)) och hur jag än kikade kunde jag inte se honom spela efter det. Anade att allt inte var bra. Efter halva perioden klämde äntligen kommentatorerna ur sig att han var skadad, i knät. Detta jävla knä. En lång och nervös väntan blev det innan telefonen plingade till och Daniel messade att läget är under kontroll. Han fick en hård smäll, men hoppas kunna spela imorgon. Skönt!! De där minuterna av väntan är alltid otäcka, när man inte har en aning om hur ont det gör eller hur allvarligt det är. Nackdelen med att vara tillsammans med en kille med ett "våldsamt" jobb...

Tanken var nu att köra ett löpintervallpass men det är så kolsvart ute att jag faktiskt inte vågar. Har sett så mycket skumt folk de senaste dagarna:) Skjuter på passet till imorgon... Blev en snabb promenad hem istället från Don Sportsmenov och så ska jag försöka komma tidigt i säng ikväll.

Bild från englishrussia.com

Riktigt såhär illa är det inte i Nizhnekamsk just nu, men staden verkar helt sakna dagvattenbrunnar. Regnvattnet stannar kvar på gatorna, gissa om pölarna blir som insjöar och alla bilar med usla däck får vattenplaning!

Inga kommentarer: