30 dec. 2008

Flygbokningar

Bokade ju resan till Australien häromdagen, men eftersom jag ska spela fyra tävlingar på lika många platser satt jag idag och bokade alla dessa flighter. Som tur var hade Johanna, som än en gång fick rycka ut som hjälpreda:), redan bokat dem så nu är jag med på samma flyg som henne och PP. Jag flyger från Sverige (tyvärr inte direkt:)) till Sydney för att träna och spela den första tävlingen och sen åker vi över till Nya Zeeland, vilket ska bli grymt kul! Har alltid velat åka dit, så jag hoppas det finns möjlighet att åka runt lite också. Efter det flyger vi till min olycksbana, där jag skadade ryggen, som ligger i Gold Coast nära Surfers Paradise. Den sista tävlingen spelas sedan i Melbourne.. Flyger hem från Sydney på måndagseftermiddagen så jag ska försöka hitta ett kvällsflyg dit på söndagen, så jag kan gå runt och njuta ett tag i min favvostad på måndagen! Jag längtar verkligen till Australien nu, även om det är underbart skönt att vara hemma också..

Nu ska jag fixa lite innan en kompis kommer förbi.. Vi ska på hockey ikväll och har inte setts på flera år så det ska bli riktigt kul!
Jag tippade ju fel sist men det blev vinst iaf, så hmm... nu säger jag 5-2..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej L8:-) Men du lova att ta hissen istället för trapporna på Royal Pines är du snäll. Gott slut och Gott Nytt År på dig. Kram Anna

Anonym sa...

Bra tippat, 5-2 var en helt korrekt gissning! Gott Nytt År!