8 nov. 2009

Fars Dag

Dagen inleddes med frukost på Scandic med mamma och pappa, min farsdagspresent (Grattis Pappa!!). Tänk om man alltid hade så mycket att välja på som på en sån buffe! Ska försöka börja skicka upp Daniel lite tidigare, så han bakar bröd, gör äggröra, fixar olika sorters musli och yoghurt och skär gurkan sådär snyggt innan jag kliver upp..:)

Kom just hem från gymmet där jag ägnade en halvtimme åt lite kul cykling...:/ Skönt att äntligen köra lite hårdträning iaf!

Sitter och kollar på "Top Dog". Aldrig sett det förut, men usch vilket sjukt program. Visst, hundarna tycker säkert att vissa grenar är lite kul, men ägarna är ju totalt hysteriska. I det här programmet ska hundstackarna klättra uppför en brant ramp, det verkar ok, därefter gå över en smal bräda högt upp i luften, vilket väl också får anses vara ok, men sen ska de åka linbana från hög höjd ner till ägarna.. Med dessa hysteriska människor förstår jag att några av hundarna stannar kvar där uppe och vägrar åka ner.. Kanske tänds ett litet hopp hos dem att de ska slippa den skrikande hussen..:)

Snart är det dags för lite Karjala Cup på tv.. Får verkligen hoppas att Sverige krossar Finland! Ikväll blir det middag med familjen!

Inga kommentarer: