26 aug. 2009

Arlanda

Arlanda, gate F35. Det är inte lätt att passa in tågen från Linköping så man får lagom tid på flygplatsen, så denna kväll var jag i sky city 2,5 h innan take-off.. Käkade en pasta och checkade sedan in grejerna.. Fick betala för "inom skandinavien", lägsta nivån för golfbagen, 225 kr.. Iaf billigare än KLMs 40 euro.. Mycket siffror och ännu mer klagande..:) Slut på det nu..

Ser fram emot några dagar på Scandic nu! Deras frukostar är världsbäst och hotellet där jag ska bo ligger dessutom nära centrum och med en jättefin löprunda runt knuten..

Körde en morgonpromenad med Julia imorse.. Ruggigt duktiga var vi, eftersom det öste ner! Mina pumabyxor slimmade sig runt benen och såg mer ut som skinnleggings (vilket iofs är modernt!:)) och det droppade konstant från våra kepsar.. Så det var väldigt skönt att byta till varma och torra kläder efteråt, äta en god frukost och gosa lite med Harry..:) Eftersom både matte och husse är borta i helgen har han fått flytta till min gamla lägenhet på Nygatan. Hoppas du orkar ge honom en matbit ibland bror! :)

Nu är det bara 1h20 kvar.. Gött! :)

Inga kommentarer: