28 feb. 2008

Möten

Nu är Spanienresan bokad. Som vanligt i god tid: jag åker på lördag. :) Hittade ett flyg med RyanAir direkt till Alicante från Skavsta. Det är väldigt speciellt att flyga med RyanAir. Vid gaten sitter alla lugnt och stilla, tills någon gör minsta rörelse som kunde tolkas som ett försök att ställa sig upp. Då smäller det till och alla rusar fram för att hamna först i kön och på så sätt få en bra sittplats på planet. När man väl hittat en plats får man tillbringa resan i kraschposition eftersom sätet inte går att fälla bakåt. Med jämna mellanrum sätter de igång högtalarna, höjer volymen och gör reklam för lotter, försäljning och fler lotter. Sova, det får man göra när man kommer fram. Men men... biljetterna är ofta billiga och planen nästan aldrig försenade.

De återstående dagarna är fullproppade med möten och träning. "Att-göra-listan" är lång, det är mycket som måste fixas innan jag åker.

Grattis på namnsdagen alla Maria! Tack säger jag själv...:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Även om mitt golfintresse inte är så stort som det en gång varit så ska det bli kul att följa dina bravader på touren här via din blogg och Corren. Hoppas att du får ett bra golfår.

Jörgen Bengtsson sa...

Man får vad man betalar för ;-)