30 nov. 2011

Dubai dag 1


Träning, spel och mathandlande. Det var vår första dag här i Dubai. Jag höll mig hyfsat på banan och hade jättekul även om kroppen var trött efter maratonresan igår. 

Imorgon ska vi börja med morgonpromenad, fortsätta med gym, golfträning och spel. Mjukstart - vad är det;)

29 nov. 2011

Dubai

Äntligen framme. Oj vilken sjukt lång resa det blev. Mest sur är jag för att jag missade en hel träningsdag:(

Jag körde en rövare imorse, egentligen var hela economy class inbokad på en flight 14.30 idag medan business skulle få åka vid 10. Jag hade noll lust att vänta halva dagen i Amsterdam så jag tog glatt mina 6 timmars sömn på ibis och åkte ut till flygplatsen vid 8. Efter att ha lett det stora leendet mot killen bakom disken blev jag ombokad till det tidigare flyget. Riktigt skönt!

Åh vad jag älskar Dubai!

Godnatt!

Ps. 27 grader här...

Cancelled

Kul. Fortfarande i Amsterdam. Satt ombord i tre timmar, sedan meddelade de att flighten är inställd. Första gången för mig! Hellre det än att flyga i ett trasigt plan men för fan vad less jag är just nu. Verkar bli ombokad till ett plan 14.30 imorn. Och jag har inga varma kläder så kan inte åka in till stan heller.. Får väl ta en lång sovmorgon och äta världens längsta frukost...

28 nov. 2011

Apotek


Väskorna är packade och jag kan öppna eget apotek i Dubai. 

Har tränat på förmiddagen och ätit en god lunch med Anna - nu är jag redo att lämna den grå kylan! :)

27 nov. 2011

Lussebullar


Lussebullsbak pågår! Vill ju få lite advents/julkänsla innan jag sticker till Dubai manana:) 

Vi tjejer hade en så mysig och kul kväll igår. TACK alla!! Det får vi göra om snart..!:)

Väskan är packad med kläder och golfbagen får jag packa precis innan jag åker till flygplatsen, ska träna innan.. Ska bli så jäkla skönt att komma till Dubai. Ett för att jag älskar platsen och två för att de bästa träningsmöjligheterna finns där. Slippa svinga som en Michelin eftersom man har fem lager tröja. Slippa förfrysa fingrarna. Slippa slask, skit och kyla.

26 nov. 2011

Stockholm


Jag, Linda Wessberg och 13 golftjejer till gör Stockholm ikväll! :)

25 nov. 2011

24 nov. 2011

Ändra kursen

Alltså det här är så jäkla kul.


Torsdag

Startade dagen på gymmet. Vidare på en ansiktbehandling och en take-away wrap från Hälsofreak. Laddar nu i soffan för ett träningspass i golfhallen. Är inte alls sugen på att träna utomhus idag så det är skönt att det finns alternativ:)

4 dagar till Dubai...! :)

22 nov. 2011

Tränare

Det jag ska skriva nu är något ganska jobbigt. Som ni säkert vet har ju jag haft Niklas som tränare ända sedan jag påbörjade min golfsatsning 2004.

Nu har jag kommit till en punkt, då jag känner att jag vill ge min golf en rejäl satsning igen. Det här året har gått riktigt trögt, privatlivet tog mycket energi plus min sega ryggskada som har stört min träning sedan i augusti. Jag vet att jag kan så jäkla mycket bättre. Bara jag får fokusera på min egen idrott, ha en hel kropp och träna så hårt som jag vill. Och bara jag finner den där extra motivationen och inspirationen.

Det svåra när man har jobbat länge med en tränare, hur bra det än känns, är att man i de flesta fall kommer till en punkt där man behöver höra en ny röst, få lite nya idéer och tankar. Den punkten har jag troligen nått nu. För att få den där extra motivationen, glädjen och träningsviljan insåg jag att jag måste göra något. Hur mycket det än svider.

För någon vecka sedan tränade jag mitt första pass med Lars Hägglund, som är pro på Woodlands i Skåne. Det kändes riktigt bra, jag har fått en hel del nytt att träna på och jag tror att det är vad jag behöver. Jag ser det här långsiktigt, resultaten i Indien och Dubai är inte av största vikt, eftersom jag befinner mig i en träningsperiod inför nästa år. Ska självklart göra mitt allra bästa ändå, det gör jag alltid! 

20 nov. 2011

Spelar


Inte varje år man spelar på Landeryd i slutet av november!:)

19 nov. 2011

Mysigt


Vilken stämning i Cloetta Center igår! Kul att se hur en sån tv-inspelning funkar.. Avancerat med kameror som far på vajrar hit och dit. Efteråt gick vi en sväng till Charken. Några programledare och jurymedlemmar dök upp. Gick hem rätt tidigt, träningsdag idag ju!:) Och nej, jag hade inte målat en svart rand i ansiktet, skugga!:)

Idag har jag fortsatt nötandet med svingen på Landeryd. Tycker det är skönt att träna där just nu. Kanonbra väder med tanke på att det är mitten av november och ofta är jag helt ensam. Blir bra fokus då! På eftermiddagen körde jag rehab på gymmet. La till en del benövningar också, kommer stappla fram imorgon, det känner jag redan :) Har bara tränat rehab de senaste två veckorna, för att få ordning på ryggen som fortfarande strular. Men jag insåg idag att så länge jag tar det lugnt med den vanliga träningen och väljer övningar som inte belastar ryggen går det bra. Så nästa vecka ska förkylningen vara bra så att jag kan köra träna kondition, och så ska jag lägga till fler styrkeövningar. Vill ju känna mig ordentligt fit for fight när jag sitter på planet till Dubai!

Ikväll blir det myskväll med taco, film och godis! :)

18 nov. 2011

Idol

Live i Cloetta Center

Fredag

Godmorgon! Startade dagen med en morgonpromenad runt ån. Härligt! Nu väntar träning på Landeryd. Ikväll Idol!:)

17 nov. 2011

Mot gymmet

Shit det är långt att gå från nya lägenheten. En cykel måste inhandlas!!

15 nov. 2011

Premiär!

Ligger i soffan i den nya lägenheten och njuter! Det har blivit såå fint tack vare hårt arbete från hela familjen! Allt är inte klart men jag ska sova min första natt här inatt:) Har släpat säckar med kläder hela dagen, snacka om fysträning! Och snacka om att jag inte kommer behöva köpa golfkläder den dagen jag slutar spela professionellt. Jag har så jag klarar mig. Milt sagt:)

Så fruktansvärt jobbig dag igår, men det gick bra, skönt nog. Ni tre betyder allt!

Det har inte varit fokus på träningen den senaste veckan pga flytt och förkylning, men från och med imorgon ska jag träna stenhårt igen. Ser fram emot det, är sjukt laddad!

Är det någon i Linköping som har en billig cykel till salu förresten?!?

14 nov. 2011

Fars Dag

Kram till världens, världens bästa pappa!!!!!

11 nov. 2011

Prosit!

Har blivit förkyld, usch och blä! Hade så ont i halsen igår och imorse att jag knappt kunde prata. Nu är den bättre, men nysningarna har tagit över istället. Har varit på kass humör idag. Förkylning och ryggont på samma gång. Då går det inte att träna och jag får abstinens. Har plöjt en massa avsnitt Dexter, skruvat ihop kökskåp och kört lite rehabträning (räknas inte som riktig träning utan ger bara mer abstinens;)). Var tvungen att avboka en lunch, en behandling och en middag. Får se till att pressa i mig en massa c-vitamin så att jag blir frisk nuuuu!


9 nov. 2011

Träning

På Landeryd. 3 grader. Sol. 4 lager tröja. Njuter!

7 nov. 2011

Fräschare

Nytt utseende på bloggen... Gillar ni?


Lotta Wahlin Måleri AB

Jobbade i lägenheten från 8.45 till 15.30. Ett fyspass på det. Inte konstigt att soffan känns extra skön ikväll! :)

Älskade Linköping

Borta bra men hemma bäst!! Finns ingenstans där jag trivs lika bra som i Linköping! Särskilt när det här är utsikten under morgonpromenaden! :)

Kinabilder!

Hittade fler bilder från Kina..

 En vecka sedan i Shanghai. En nyare del av stan. Riktigt mysigt! Lägre hus och lummigt. Kändes verkligen inte som en mångmiljonstad just här...


Ett shoppingmall rakt fram och några marknadsstånd på torget. Runt hörnet låg Cold Stone, mitt favoritglasställe. Ångrar fortfarande att jag var för mätt efter lunchen och inte hade plats för glass:)


 Inte riktigt i klass med Dubais akvarium men ändå ganska häftigt med hajar och sköldpaddor mitt inne i stan!



Plockade fram kameran när vi flög över nordvästra Kina. Öken/berg/snö om vartannat. Sjukt vackert!!

6 nov. 2011

Rehab och Dubai

Summerar en kass bloggvecka. Jag har haft fullt upp med att spackla, slipa, köpa färg, måla, köpa kakel, tejpa, beställa kök, få punka på bilen, fysa och ha kul. Nu har jag dock tagit ledigt från lägenheten och allt annat och väntar på att mina grannar ska leverera hembakad pizza :)

Kommande vecka ska jag sätta igång på allvar med fysträningen. Jag har ju haft problem med ryggen sedan i augusti (efter vänsterrundan) och det är fortfarande inte helt bra. Dessutom dyker det upp småskador här och där. Kroppen är sliten efter en lång säsong. Imorgon ska jag träffa Lena på Fyskliniken, som ska checka av hur utgångsläget är och sedan lägga upp en träningsplanering för de tre kommande veckorna, innan jag åker till Dubai. Lär bli rehabträning, men jag hoppas även komma igång med löpningen. Känner mig som en heffaklump som inte kunnat springa på så länge (ryggen blir sämre av löpning). Ska även sätta igång med golfträningen igen efter några dagars ledighet. Hoppas det här hyfsade vädret håller i sig, så att vi inte vaknar upp till snöstorm imorgon bara för att jag ska träna utomhus :) 

I slutet av november åker jag som sagt till Dubai, för att träna i en vecka innan jag flyger vidare till Indien för att tävla. Sedan blir det att åka tillbaka till Dubai för favorittävlingen och födelsedagsfirande :) Är faktiskt lite nervös över att tävla i Dubai igen. För tre år sedan lyckades jag ju överanstränga knät så att jag inte ens kunde starta och för två år sedan fick jag beskedet med hudcancern. Kanske därför jag inte spelade förra året ;) Men äh, skiter i det. Dags att slå till med en grymt bra tävling!


5 nov. 2011

Estocolmo

Kör en helg i Stockholm! Incheckad på nyöppnade Grand Central. Superfint!

3 nov. 2011

Grått hår

Spacklandet (och slipandet;)) har gjort mig gråhårig!:)

1 nov. 2011

Jag och John Blund

Jag krigar för att hålla mig vaken. På touren är 21 tiden som man bara måste passera innan man får lägga sig. Ser att den nu är 21.13 så jag skulle kunna lägga mig med gott samvete, men jag har fastnat med att läsa inredningsbloggar. Har varit i min nya lägenhet idag, slipat, spacklat och fixat. Inte jättekul och dessutom ganska svårt att få till spacklandet, men det här ska bli mitt drömhem så det gäller att vara noggrann. Bestämde idag att vi ska sätta in ett nytt kök, så kikar runt på olika sidor för att få inspiration. För första gången nånsin ska jag nu bestämma vilka luckor som blir snyggast, hur kaklet ska se ut, vilken ugn som passar bäst... Kul men svårt! Längtar såå tills tråkarbetet är klart så inredningsfasen sätter igång! :)

Resan hem igår gick bra, även om flyget mellan Shanghai och Amsterdam tog hysteriskt långa 11,5 h. Fick krupp på att sitta stilla så länge. Kollade två filmer och fyra avsnitt Dexter, spelade backgammon tills ögonen gick i kors, skickade sms från flygplanstelefonen, åt Mars, fotade de snötäckta bergstopparna och öknen när vi flög över norra Kina... Resan från Amsterdam till Linköping tog typ 2 sekunder för jag sov hela vägen :)

Bildbomb från Kina

 17e hålet på Taihu


Hotellet till vänster och ett privat hus som ser ut som ett tempel uppe på kullen 


World number 1 håller clinic på rangen 

Trevlig reklam, njaeeeee... 

Utsikten från hotellrummet 

Mitt finska gäng! 


Madame Tussaud i Shanghai 

431 km/h, men ingen räls. Scary..!! 


Vi hade riset upp i halsen efter en vecka så det blev lunch på Pizza Hut 


Tur att M-et ser ut som vanligt