30 sep. 2011

Rygg, cut och lycka

Här lämnar man tydligen in sin rygg. Hoppas jag får tillbaka en annan imorgon. Som inte gör ont. Ska inte skylla på det, igår var det inte mycket som gick som det skulle. Vi skrattade faktiskt till slut, när bollarna stannade bakom träd, i slagmärken, började rulla på green efter att jag grundat klubban (pliktslag), studsade 90' åt sidan... Skämtade om att jag måste gå en omväg runt sexans green så att jag inte skulle råka halka på ett osynligt bananskal och trilla ner i vattenhindret. En sån dag var det liksom... Idag gick det mycket bättre, och bollarna studsade för det mesta dit jag ville. Men, är det en motig vecka så är det. Troligen missar jag cuten med ett fjuttigt slag.

Men idag hände en annan grej som gör mig överlycklig!!:)))) Mer om det senare!

29 sep. 2011

Pics från Paris

Försöker slå ihjäl några timmar innan start.. Hotellet har inte 100 aktiviteter att erbjuda om man säger så, så vi åkte till klubben istället. Och jag passar på att lägga upp några bilder från igår!







Inte vår bil, som tur var :)


Kö för att komma in i min favoritbutik. Jag var för trött, hungrig och varm för att orka. Tyvärr :(

Gps och Eiffeltornet

Fick lite spänning i tillvaron igår. Vi åkte in till Paris och turistade. Kul att se Eiffeltornet, även om det var för säkert tionde gången:) Vår hyrda gps visade oss runt, eloge till Niklas som klarade av rondellen vid Triumfbågen. Middag på Champs-Elysee och så skulle vi åka tillbaka ut på landet till vårt hotell. Då la gpsen ner. Stendöd. Kul. Som tur är ligger hotellet nära Charles de Gaulle, den enorma flygplatsen, så vi åkte dit och fick efter många om och men byta till en fungerande. Annorlunda uppladdning inför tävling:)

28 sep. 2011

Paris

Ännu en dag på jobbet;)

25 sep. 2011

Götlaborg aller

På plats i Göteborg. Man kan ha det värre;) Tack bästa Helena och Jari för en mysig kväll:)

Söndag

Ååååhh vilken stämning det är på Irland! Tänk att få gå upp på första tee och alla jublar helt galet. Underbart! Träna, träna, träna till nästa Solheim Cup ;) Heja Anna, Carro, Sophie, Mimmi, Mel, Christel...!

Idag sticker jag ner till Göteborg, för att spela Barngolfen imorgon. En välgörenhetstävling som arrangeras i samarbete med Drottning Silvias Barnsjukhus. På tisdag åker jag vidare till Paris för årets sista tävling på europeisk mark (Kina x 2, Indien och Dubai är ju kvar på schemat).



24 sep. 2011

Mobilblogg

Fin dag på jobbet - nu tar jag helg!:)

23 sep. 2011

Solheim Cup

Heja heja Europa!! Fastnade i golfrestaurangen framför tvn ett par timmar. Skit att det bara sänds på viasat idag och imorgon så att vi snåljåpar som inte har kanalen inte får se nåt..;) Extra kul att kolla när man har spelat banan (Irish Open i augusti).



22 sep. 2011

Fler bilder från Spanien


Fråga mig inte hur den lilla apan har kommit ut dit, eller hur den kom tillbaka. Inte bästa stället att sitta på :)


Ännu en apa som tar risker i livet. 


Träffade världens sötaste valp på banan.

Besegra cancer

Vilken rolig dag vi hade igår! Från tidig morgon till sen kväll. Tack Global Invest och alla som var med!! Vi hade under kvällen en insamling till Cancerfonden, totalt blev det 3800 kronor! Grymt bra! Här är en länk till insamlingen:

Besegra cancer!

21 sep. 2011

Global Invest

Är på Vesterby med Global Invest. 100 tappra golfare tävlar och jag bidrar med (förhoppningsvis;)) långa drivar!

19 sep. 2011

Bilder från Prag

Här kommer några bilder från Prag..





Japaner, japaner, japaner med lika många kameror. Smidigt att släpa omkring på ett stativ inne i stan... 


 Var man inte träningssugen innan så blir man det när man kommer till rangen och dessa fina pyramider!


Prag by night. 


Ramlade rakt in i en filminspelning. Är glad att jag inte är skådespelare. Har för dåligt tålamod för att orka ta om samma tråkiga scen femton gånger..


Mycket folk sista dagen. Hade hellre stått på fairway än bakom green...

Nattresa

Klockan 4 imorse på Helsingfors flygplats. Livet på touren är såå glamoröst!;)

18 sep. 2011

Puerto Banus och traning

Spanade finbatar i Puerto Banus 

Johanna, Carin och Matilda 

Me and my boat

Puttningstraning nu pa formiddagen. Plus tva narspelsmatcher med Kaisa. 1-1.

En dag i Gibraltar

 Dagen borjade inte sa bra. Dimma. Sag inte ett skit. Jag berattade for Johanna hur fint det egentligen ar, men hon var besviken anda :)


Vi fortsatte var promenad uppfor och ratt som det var kunde vi se staden! 

Som sagt, vi gick uppfor. Andra sloa manniskor akte buss ;) 

Vi gick in pa ett fik och kopte mackor. Tanken var att ata dem pa vagen, men jag hann bara ut sa anfoll en apa. Jag slangde mackan sa langt jag kunde, svor over aphelvetet och kopte en Mars istallet. 

Arrad av striden med apan... 

Efter alla om och men kom vi upp till toppen. 

 Stolta och glada :)

Utsikten ar vard allt!

Det finns snalla och sota apor ocksa :) 

Sooootnos!!

Sa borjade promenaden nerfor igen, vi spanade in bilen laaangt darnere.

17 sep. 2011

Bilder fran Spanien

Efter nagra dagars internetisolering kan jag antligen blogga igen:) Har haft en jattekul vecka men missade tyvarr cuten.. Var riktigt less efter forsta dagen for spelet kandes inte alls sa daligt. Igar spelade och scorade jag mycket battre, men det blev anda for manga slag totalt. Trist avslutning pa treveckorsresan. Bara att bryta ihop och komma igen. Nu ska Johanna och jag aka till Gibraltar. Tankar passa pa att njuta av att vara i varmen sa mycket det bara gar :) Har kommer nagra bilder fran veckan.. Fler kommer pa mandag och da har jag ocksa bilder fran Prag...


 Utsikten fran var terrass :)


Carin, jag och Matilda stod for middagen igar. Forratten blev inte sa uppskattad. Konstigt haha. Vi hade kul och getingarna alskade den :) 


Johannorna letar efter Johanna Ls boll som rakade trilla ner i klubbtvatten 

Fardigtranade 

Kaisa under inspelet..

13 sep. 2011

Fysträning och sol

Fysträning känns överflödigt den här veckan på La Quinta. Shit vilken backig bana! Och i den här värmen hjälper det inte ens att vara i hyfsat bra form som jag anser mig vara:) Nu efter 18 håls spel är jag ett vrak, finito, slut som artist:)

Antar att några av er funderar hur det känns att vara i solen igen. Det här är ju egentligen första tävlingen för mig, efter beskedet, i södra Europa. Ärligt talat är det klart att jag tänker på det och det är ju inte så att jag njuter av att vara i solen, tvärtom. Men jag har lärt mig hur jag ska hantera de starka strålarna genom att smörja in mig ordentligt med hög faktor och hålla mig i skuggan så mycket som möjligt. Dessutom kör jag den här veckan, sedan dröjer det länge till nästa gång. Det jag vill undvika är att vara i Sydeuropa varje vecka...

Nu ska jag strax på massage. Ryggen protesterade rejält under de sista hålen tyvärr. Blir så less:( Men det är klart, jag har ju inte hunnit vila ordentligt utan har spelat mycket, rest och släpat väskor hit och dit. Inte den bästa behandlingen för en trasig rygg. Blir en vecka till med Voltaren och sedan väntar en veckas tävlingsledigt:)

Ciao!

Svettigt

Regn hemma hörde jag.. Muhaha ;)

12 sep. 2011