31 juli 2010

Skavsta

Sådär då är man på väg till Riga. Lunch äten. Pengar växlade. Security nästa. Hörs från Riga!

30 juli 2010

Begravning

Suck vilken jobbig dag. Körde ett gympass på förmiddagen för att tänka på annat, men snart var det dags för begravning av min farbror. Tungt, tungt. Undrar hur musik kan locka fram så mycket känslor. Så fort det spelades musik kom tårarna. Kanske för att det är så vackert och enkelt på nåt sätt. Nu är det i alla fall över och det känns nog lättare för oss alla.

När jag satt där på bänken i kapellet tänkte jag mycket på cancer. Den tog Per och har tagit så många andra. Det känns bra att hjälpa till genom mina birdiepengar, som jag kommer överföra när säsongen är slut. Bara senaste tävlingen blev det 110 kronor. Många bäckar små, förhoppningsvis kan det göra skillnad i framtiden. Jag vill inte att fler ska behöva sörja någon på grund av cancer.

Nu på kvällen var det familjeturnering i bowling. Och vinnaren blev: moi! En mycket viktig strike i näst sista kastet (vad heter det?) avgjorde. Viktigt för stämningen kan jag säga. Hatar att inte vinna!

Imorgon blir det träning på Landeryd på förmiddagen och sedan sticker jag till Skavsta för att flyga till Riga!

Nu får det sluta regna. Känns ju som höst redan. Minst 1,5 månad kvar innan det är dags för höstlöv!

Godnatt!

29 juli 2010

Regnoväder

Såg nyss den här bilden på aftonbladet.se. Ganska komiskt. För åtta dagar sedan hade jag inte haft en aning om var bilden är tagen, men nu vet jag! Känner igen shoppingcentret bakom, åkte förbi där för en vecka sedan på jakt efter bröllopspresent. Kungens kurva är svaret.
Fatta vad det regnade när jag åkte där för några timmar sedan! Ren tur att jag slapp de där sjöarna på vägen!

Slutade sexa!

Åh shit så trött jag är! Många tidiga morgnar den här veckan, så också idag, gör sitt. En hemresa i ösregn där man snittar 50 första timmen gör en också ganska trött..



Spelade lika bra idag som igår. Riktigt skönt när slagen sitter och man kan pricka flaggan titt som tätt. Satte inte så många puttar, men hade hela tiden returer på max två decimeter. Vi sa det i min boll, att vi aldrig haft så konstant korta returer. På nåt sätt stannade bollen nära hål, men för oss ofta utan att gå i...:) Jag är nöjd med att komma sexa. Första rundan kändes sådär, hade svårt att slappna av på den här banan eftersom den är ganska smal på sina ställen. Det är alltid skönt att lyckas bra när man inte känner sig helt komfortabel!

Konstigt att vara hemma i Linköping utan att Daniel är här :( Längtar verkligen till helgen när vi ses igen. Känner för en lugn kväll, har köpt hem taco och glass :) Hoppas det finns nåt kul att se på tv!

Imorgon blir en jobbig dag. Begravning :(

Nää... nu ska jag fixa taco!

28 juli 2010

Löpning

Sådärja, idag gick det bättre! Två under par, fem poäng och delad åttondeplats just nu. Skönt var det att spelet funkade mycket bättre. Imorn vill jag få i ännu fler birdies!!

Får rapporter från Riga.. Helt sjukt vad de tränar! Runt 6 timmar stenhårt varje dag! Här kände jag mig nöjd efter min morgonpromenad igår morse hehe.. Men man blir ju inspirerad så ska strax sticka ut på en löprunda! Det ska bli kul att se staden i helgen. Kommer bo på hotell modell sunk, det enda som fanns ledigt, så får väl ta med en sovsäck och sova på stranden istället :)



Next: löpning

27 juli 2010

På par

Äntligen hemma igen... Kan inte skylla på att jag hade oflyt, för jag fick studs in flera gånger. Jag har bara svårt för banan. Men men... ny dag imorgon och allt kan hända i den här spelformen. Det är ju en speciell sorts poängbogie så några birdies gör stor skillnad.

Fick hjälp av Daniels bror Simon, tack ska du ha :)

Godnatt!

Tävling på Smådalarö

Redo för tävling! Har gått en morgonpromenad och ätit frukost i lugn och ro. Bor ju hos svärmor och svärfar den här veckan, så skönt att slippa bo på hotell! Solen skiner, men det är inte övervarmt, perfekt för golf!

Den här tävlingen spelas som modifierad poängbogie. Par = 0 poäng, birdie +2, eagle +5, bogie -1 och dubbel eller värre -3. Värt att spela offensivt med andra ord... Här är länken till tävlingen:
www.nordeatour.com

Ha en bra dag!

26 juli 2010

Telefonbilder

Visst känns det avlägset med snö?! Ändå känns det som det var igår som jag tog den här bilden...


Julia och jag fotade fina bär i vintras. Blev inte lika fint i iphonarna som på riktigt :)

I lördags på Smådalarö. Hoppas trädet växer jättefort så jag kan gunga med lillebror nästa sommar ;)




Proam och missad färja

Vilken stjärna man är. Jag har varit på Åland under helgen. Kom i lördags kväll och tanken var att åka hem söndag kväll för att få lite sovmorgon och ladda för föredraget som jag skulle hålla runt lunch idag. En halvtimme innan jag skulle åka kom jag på att jag inte bokat färjan. Fanns inte en plats kvar söndag kväll. Fördelen var att jag fick en kväll till på Åland med båttur och god mat, nackdelen att jag fick gå upp 05.15 imorse för att ta morgonfärjan. Hann i god tid till föredraget ändå. Men gissa om jag är trött nu!

Spelade proam idag. Trevligt gäng - tack för en kul runda!

Imorgon är det tävlingsdags. Jag som gått i flera dagar och laddat för föredraget har liksom inte riktigt hunnit ladda för golfen. Tur att jag startar sent imorgon, 14.20, några timmar extra att komma igång!

Tuff träning för Daniel i Riga. I helgen åker jag dit och hälsar på. Har aldrig varit där förutom på flygplatsen, så ska bli kul att se staden, om jag orkar ta en taxi in dit.

Nu ska jag sova. Har tänkt ta en morgonpromenad imorgon för att värma upp kroppen. Finns nämligen ingen range på Smådalarö, bara ett nät att slå in i, så det är bra om jag är uppvärmd när jag kommer dit.

Godnatt!

24 juli 2010

Lördag

Så var man på Åland igen.. Blev direkt istoppad grillad lax med hemmagjorda maränger till efterrätt, tur att jag inte bor här jämt för då skulle det behövas många löprundor på kvällarna :)

Vi hade en trevlig båttur idag på förmiddagen. Min båttur på eftermiddagen till Åland var inte full så trevlig. Färjan var proppad med jobbigt folk.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kika tv. Imorgon blir det golf vid åtta och efter det träning ett par timmar.

Östersjöbad

Stort tack mina vänner för ett jättetrevligt bröllop!!

Har premiärbadat i Östersjön nu på kvällen!! Vägrade ju på Åland sist när det i stort sett var minusgrader och Daniel och Kalle badade, men idag gick det bra när det fanns en bastu fem meter från bryggan (plus att det var 24 grader i vattnet). Men kan slå vad om att jag kommer bli förkyld nu :)


Kalle plaskade i vattnet för några veckor sedan på Åland

Imorgon blir det en båttur med brunch och sedan sticker jag över till Åland. Mamma och pappa, bokar ni speltid till på söndag om ni är sugna?

Nu ska jag sova! Godnatt!

23 juli 2010

Bröllopstime

Sitter på mitt rum på Smådalarö Gård i morgonrock med nymålade naglar. Om någon timme ska jag på bröllop här ute. Har redan sett brudparet och de är så fina!! Var ute och spelade banan förut, den är ju bara nio hål och jag var ensam på banan så det gick fort :) Nästa vecka blir det fler varv, rättare sagt åtta stycken med pro-am och tävling, 18 hål i tre dagar.

Verkar som min ryss har det bra på andra sidan Östersjön.

Ser fram emot att komma till Åland imorgon!

Kram!

22 juli 2010

Schumacher hade inte haft en chans

Vilken dag. Vi vaknade här hemma hos svärmor och svärfar, åt en god frukost ute på altanen och tag det allmänt lugnt. Runt halv ett rullade vi iväg mot Arlanda, i väldigt god tid eftersom planet skulle gå 15.50. Tanken var att äta lunch och strosa runt där ett tag innan det var dags att säga hejdå. När vi svängt av från E4 mot Arlanda ringde Daniel till Björn Melin, som ska spela i samma lag och hade fixat flygbiljetterna. Daniel: "Hej, vi är strax framme på Arlanda, var är ni". Björn: "Äääh, vad gör ni på Arlanda, vi ska ju flyga från Skavsta". Faaaaaan.

RallyLotta tryckte på gaspedalen, vi bestämde att lite böter inte skulle spela någon roll, bara jag inte blev av med körkortet. Det gick ganska fort. Det räcker med att skriva det. Men vi hann. Fick till och med i oss lunch och hann ta det lugnt ett tag. Inte illa :) Jag tyckte det här var ganska skönt på sätt och vis, för jag hann inte bli så ledsen som jag skulle blivit annars. Var ju så fokuserad på att köra fort. Men usch vad jag hatar avsked. Det är bland det värsta jag vet. Att säga hejdå till de som jag älskar, om det så är för en helg, är hemskt. En av de platser som jag gärna går väldigt fort förbi, det är avgångshallen på flygplatser. Folk gråter, är ledsna och säger hejdå. Buhu. Däremot finns det ju en glädjeplats på samma område, ankomsthallen. Där står jag gärna! :)

Saknar dig redan älskling. Hoppas dagarna kommer gå jättefort!
Jag klarar ju bara två, men vet att det kommer gå galant för dig imorgon! 15 minst! :) Lycka till!

Grattis mamma!

Grattis älskade mamma på födelsedagen! Stor kram!

21 juli 2010

Polisavspärrning

Här var det action... Som i en svensk polisfilm. Var ute och sprang runt ån nyss, och möttes av blå polisavspärrning vid den öppna platsen där folk brukar grilla. Längre bort stod en polisbil och så låg det troligen någon under en gul filt. Huu vad läskigt!

Nu ska jag köra en snabbstretch och sen hoppa in i duschen. Ska packa det sista och sen hålla tummarna för att vi får plats med allt i bilen. Det blir hyfsat mycket bagage när 1.jag ska vara borta i nio dagar och 2.Daniel i nio månader..:)

20 juli 2010

Orm förflyttad

Sådär, nu är ormen lämnad till snälla fodervärdarna Carro och Zacke! Gulligt av er! Och som sagt, snart har ni nog ytterligare en inneboende ;)

Idag blev det gymträning på förmiddagen, ett ganska lugnt pass. På eftermiddagen körde jag ett riktigt bra träningspass på rangen och sedan på puttinggreen. Greenerna är riktigt fina på Landeryd nu, rullar jämnt och snabbt!

Hyfsat facit såhär långt för tränare Niklas. Kaisa (som han också tränar) ligger etta och jag tvåa på Sverigerankingen. Tänker göra allt för att byta platserna, om du ursäktar Kaisa :) Bra jobbat i alla fall Niklas!!

Nä nu ska jag gå ut i köket och umgås med Daniel. Vill inte vara många meter ifrån honom nu de här sista dagarna..:(

Kaviar

Det finns förresten en sak som jag avskyr. Kaviar. Särskilt i kombination med mjölk. Det kommer ifrån när jag gick på dagis och de andra ungarna åt kaviar och drack mjölk och sen gick omkring och andades. Vidrigare andedräkt får man leta efter. Nu är det tyvärr så att Daniel älskar kaviar. Igår käkade han x antal kaviarmackor och drack såklart mjölk till. Jag fick andnöd och kväljningar. Sjukt vad äckligt det luktar. Imorse var han dock gullig och gick upp och åt frukost med kaviar innan jag vaknade. Tack ska du ha :)

Ceasar


Godmorgon!! Vi har äntligen hittat en lösning för lilla Ceasar! Igår var vi på Bellos med Carro och Zacke och tänka sig - de vill vara ormvakter (tack vad ni är snälla!)! Det är helt perfekt för då kan jag gå dit ibland och titta på honom (det är så långt jag sträcker mig, se men inte röra:)) plus att jag kan skicka en bild då och då till husse som undrar hur han växer. Harry Plutt däremot får hänga med mig på mina tävlingar och sen (om han fortfarande är kry) får Kalle bli hamstervakt. Planen är ju att sticka över till Ryssland i omgångar efter att min säsong är slut. Och då är det svårt att ha husdjur :(

Strax blir det gymträning och sedan ska vi ut och spela en runda, Daniel och jag. Han har förresten inte ens börjat packa än, trots att vi åker imorn. Äh, ska ju bara vara borta i nio månader hehe :)

Blir en del farande för mig den närmsta tiden. Imorn upp till Stockholm, skjuts till Arlanda torsdag, bröllop fredag, Åland lördag till måndag, proam måndag och sen tävling tisdag till torsdag. Ska förresten hålla föredrag på proammiddagen på måndag. Går och funderar hela tiden nu på vad jag ska säga...

Satte en wedge igår från 60 meter rakt i hål. Snygg birdie :)

19 juli 2010

Kul

Fortfarande tråkigt? Skulle inte tro det men kolla den här också..:

Elektroder på armen

Har du tråkigt? Kolla det här klippet!

Helgen rusade iväg

Oj vad helgen gick fort.. Bara rusade iväg! I lördags spelade jag seriespel med Landeryd, en lagtävling som spelas över hela Sverige i divisionsspel. Vi låg i division två, men slutade tvåa och gick därmed upp till ettan till nästa år. Bra jobbat tjejer! På kvällen blev det middag på Bellos, gott som vanligt!

Lång sovmorgon igår, vi är så trötta båda två just nu. Måste vara en liten fördröjning på värmeböljan:) Ner till Fyskliniken där jag körde ett bra träningspass. Men klarade bara en chin, fan. Kommer bli tungt att klara tre till på torsdag. Får svälta mig i några dagar så kroppen blir lättare:) Hem för en mumsig middag och pannkakor och sen på kvällen gled vi runt på inlines.

Idag blir det golf, hela dagen. Ska strax sticka ut och träna, sen hoppas jag komma ut och spela en runda. Daniel gymmar och kör isträning och sen ikväll blir det Bellos igen. Sista gången på många månader. Usch, dagarna går så fort nu och jag blir ledsen när jag tänker på att han ska åka. Jag tycker det är helt rätt beslut att spela i Ryssland när chansen har kommit, men det känns väldigt tungt att vi ska vara ifrån varandra så mycket. Tjejer, hoppas ni är inställda på att ni kommer få en inneboende då och då :)

Det ska i alla fall bli spännande att se och uppleva Ryssland! Fördomar finns det och jag hoppas få en bättre bild.

Landeryd nästa...

16 juli 2010

Sommar







Självplock

Kära familj.

Har en synd att bekänna. Kunde inte motstå. Den första, tillåtna, var så solvarm och god så det blev ganska många fler. Nu mår jag illa. Synden straffar sig själv ;)

15 juli 2010

Tsotsi

Vilken kross, total dominans. De två stora starka hockeygrabbarna fuskade med hjälp av golfbil, men inte hjälpte det! :)



Hann spela 16 hål, sen öppnade sig himlen. Ööööösregn. Trodde jag skulle spolas bort när jag försökte gå åt rätt håll med paraplyet framför mig.

Just nu är golf så barnsligt lätt. Gick två under igår och två under idag. Slagen sitter och närspelet är bra. Men det är farligt att tänka så för det är då den här jäkla sporten slår tillbaka med full kraft. Så sitter man där med 18 dubblar i scorekortet. Så nej, jag har inte skrivit att det går bra nu. Kämpa, kämpa, träna, träna...

Så vad ska man kolla på ikväll? Såg att det finns en film med Morgan Freeman. Han är en av mina favoritskådisar. Tänk bara The Bucket List och Nyckeln till frihet. Underbara filmer och han är alltid riktigt bra! På tvåan ikväll visas Tsotsi. En film som utspelar sig i en kåkstad utanför Johannesburg. Jag såg den på bio när jag var i Sydafrika för några år sedan. Det var tre rätt skraja tjejer som skulle köra hem efteråt. Särskilt några dagar senare när vår bil fick motorfel på motorvägen mellan Johannesburg och Pretoria. Då var vi inte kaxiga. Nu kan man garva åt det men då ville jag mest gråta :)

Positiva kommentarer

Hallå! Vad skönt väder det var igår. Inte alls lika superhett. Spelade en runda på norra, fick höra en märklig kommentar men också jättemånga grattis och glada tillrop. Alltid lika kul att komma hem efter en vinst!

Nu har jag just kört ett överkroppspass på gymmet. Och tadaa. Klarade två chins i rad igen! Nu är det bara en liten kvar, till på torsdag ska jag ju klara tre i rad. Det ska gå!

Hopp in i duschen nästa för sedan blir det en ny runda. Två grabbar ska få stryk.

13 juli 2010

Åland

Här vore det inte fel att vara just nu!

Klagar så blommorna vissnar

Haaaa nu fick jag. Åska! Ösregn. Lägre temperatur. Hurra!

Inledde dagen med en morgonpromenad, stel efter gym igår och värmeslag. Chins gick inte. Muskelvärk. Fortsatte med träning på Landeryd. Ännu mer värmeslag. Stod ut i 1.5 h, sen blev bilen mer attraktiv med sin AC. Ingen mer träning mitt på dagen för min del om det ska vara såhär varmt! Hann med en sväng till Roxen och ett skönt dopp innan det började åska och regna. Nu går det ju att röra sig utomhus! Underbart!

Vilken klagkärring jag är just nu. Men jag klarar faktiskt inte sån här värme i Sverige! Är inte mentalt inställd på att det ska kunna vara såhär varmt här. Åker man utomlands vet man att det är supervarmt, men här.. Nä... Men men.. skönt för alla som klarar av det och/eller har semester och/eller pool/båt.

Ikväll blir det taco!! Mums!

12 juli 2010

Åska var är du?

Ingen åska än. Ska springa en liten runda med en åsktilldragare (om sån finns) och hålla tummarna för att det kommer jättedunder och att det då blir lite svalare. Det är en pina att röra sig på stan, känns inte så fräscht att vara genomsvettig då direkt. Nä, jag håller mig på balkongen eller inomhus och försöker röra mig så lite som möjligt resten av dagen.

Imorgon blir det morgonpromenad, chinsträning i Rydskogen och sen golf.. En sak. Jag hade ju äntligen blivit stark nog att göra chins, har klarat två i rad som max. Men så plötsligt förra veckan gick det inte. Kom inte upp, hur jag än kämpade. Gissa om jag blev ett åskmoln. Till min stora lättnad gick det dock idag igen, även om det bara blev en rackare. Målet är att klara tre innan Daniel åker. Så hårdträning nu...:)

Ny vecka

Kraftig åska på gång står det på corren.se. Snälla åska, kom nu. Jag har värmeslag. En sån där rejäl åskskur som rensar luften. Tack.




Mycket träning i värmen idag. Först en morgonpromenad innan frukost i 1h 20min och sedan ett rejält pass på gymmet där hela kroppen fick sig en genomkörare. Riktigt skönt! Tänker köra tuff fys kommande två veckor kombinerat med en hel del golf. Är ju tävlingsledig i två veckor och då gäller det att trycka på med fysen för sedan blir det svårare när tävlingarna kommer väldigt tätt. Viktigt att bygga upp ordentligt nu så att det går bra att underhålla träningen under tävlingarna sedan... Skönt att jag har sällskap på träningen dessa veckor, tar i lite extra då!


På Grönan förra veckan. Fortfarande ett leende på läpparna. Detta var innan Katapulten. Efter var det tårar i ögonen och långt till leendet ;)

11 juli 2010

Idag

Blir en lugn dag idag... Vi ska sticka till en sjö och bada (i alla fall en av oss, jag är en sån jäkla badkruka) och bara koppla av. Vill umgås så mycket som möjligt nu, för snart kommer vi att bo många timmar ifrån varandra :(

Framåt eftermiddagen ska vi rulla hem till Linköping. Måste vara hemma till fotbollen!!

Ha en skön dag!








Seger på Svenska Touren

Sitter på altanen hos svärmor och svärfar och har just ätit en god frukost. Daniel ligger fortfarande och sover och jag försökte jag också, pressade allt vad jag kunde, till tio, sen gick det inte längre. Jag kan inte sova längre än så! Då kryper det i hela kroppen och jag måste upp! :)

Hann inte skriva så mycket igår. Direkt efter tävlingen var det prisutdelning, därefter åt jag en lunch på fem minuter, tog bilen och körde hit där jag bytte om för att sedan ta en taxi till Stallmästaregården för Kronwalls bröllop. Missade själva ceremonin men fick en jättegod och trevlig middag. Stort grattis till er och tack för en kul kväll!

Så sjukt skönt att vinna igen! Jag har känt hela säsongen att spelet har funnits där, men jag har inte riktigt lyckats få till bra scorer. En koppsnurr för mycket eller någon miss här och där. Sånt som kostar seger. Den här tävlingen däremot har jag kört på, känt redan från början att banan passar mig och spelat aggressivt och utan rädsla hela vägen. Nu vet jag att jag fortfarande kan, även om jag aldrig tvivlat innerst inne.

Jag spelade väldigt bra första nio, låg tre under vid vändningen. Efter fem par passerade jag leaderboarden där ledarinnan låg på -5 och nästa på -4. Treputtade på 15 för bogie och hade därmed tre slag upp, kämpigt med tre hål kvar.. Slog mitt livs slag, limmade en järnfemma på sextonde green och kunde göra birdie. Två slag, två hål. Med två avslutande par trodde jag att det var kört, eftersom jag inte hade en blekaste om vad som hände två grupper bakom. De tjejerna hade det tungt på just hål 16, så plötsligt låg jag i ledningen, vilket höll i sig hela vägen och till slut vann jag med tre slag! Härligt!

Jag spelade för dig Per den här tävlingen. Så vill tillägna dig segern.

10 juli 2010

Vinst!

Äntliiiiiiigen!

9 juli 2010

Gymträning

Samma resultat idag, på par. Kan bättre!!

Vi har just kommit tillbaka från gymmet, körde lite chins, mage och armhävningar bland annat. Skönt att få ta i!

Grillning i södra Stockholm nästa...!

8 juli 2010

Katapulten och Cancerfonden

Jag är skakig och alldeles uppumpad med adrenalin trots att det borde ha lagt sig för länge sedan. Vi har varit på Gröna Lund, och åkt Katapulten. Fy f-n säger jag bara. Jag har åkt Fritt Fall tidigare men den var ju som en godnattsaga jämfört med detta. Var gråtfärdig och kved att det här var inte alls kul, mitt under turen. Med en asgarvande kille bredvid mig. Tack ska du ha :) För er som inte åkt, i Katapulten skjuts man upp cirka 50 meter, vänder och faller fritt nästan hela vägen ner för att sedan vända upp igen och åka ett fritt fall från toppen av pelaren. Jag kommer vakna tusen gånger i natt och falla fritt, jag vet det!

Läs om Katapulten här!

Var en sväng på golfbanan idag också :) Jag spelade rätt bra, men hade bud på bättre score eftersom jag klantade till det lite två gånger. Så det finns slag att plocka imorgon. Blev en lång dag i stekande sol. Var på sådär bra humör när jag kom hem vid femtiden utan att ha ätit något rejält sedan frukost :) Men nu är jag pigg och glad igen, om än en aning darrig hehe..

Jag hade inför den här tävlingen gjort 33 birdies, vilket alltså ger 330 kronor. När säsongen är slut kommer jag att skänka en förhoppningsvis stor summa till Cancerfonden när antalet birdies har vuxit. Idag blev det tre nya! Häng på!

Gå in på min insamlingssida eller SMSa BESEGRA 2266 till 72988 för att skänka 50 kronor.

7 juli 2010

Jag är frisk

Vill bara förtydliga. Jag är frisk som en nötkärna och tänker så förbli.

6 juli 2010

Pics från Åland

Båten med världens bästa namn!

Mamma åker båt


Blekfis på klippa på Åland. Hellre blek och frisk...:)



Blandat tungt och glatt

Vi är i Stockholm, närmare bestämt på Sjöfartshotellet på Söder. Ett varmt, litet rum där Harry, husse och matte ska bo till på lördag. Jag spelar tävling på Körunda i Nynäshamn, Daniel tränar och hejar på mig och Harry sover, äter och håller tassarna för mig :)

I helgen var vi på Åland, sköna dagar med ett ledsamt slut. Börjar tänka mycket, vad är mest värt, vilka beslut ska man fatta? Hur blir jag och mina närmaste mest lyckliga och får så mycket tid som möjligt tillsammans? Det är det som många missar. Livet handlar inte bara om att jobba skiten av sig, familj och vänner är värt mycket, mycket mer när det väl drar ihop sig. Det har jag insett det senaste halvåret. Jag är glad att jag gjorde det vid 26 års ålder. En koppsnurr spelar liksom inte så stor roll längre och jag blir väldigt glad för småsaker, som jag inte ens brydde mig om förut.

Idag klev jag upp tidigt, körde några mil söderut och spelade sedan in banan. Gillar den! En ängsbana med några skogshål och en hel del doglegs. Efter rundan tränade jag puttning, det behövdes efter förra veckan när jag brände i stort sett allt. Incheck på hotellet, en löprunda 0ch sedan shopping på stan. Panikhandling av bröllopsklänning. Någon hade visst missat att berätta för mig om en kompis bröllop på lördag så jag hade självklart inte packat finklänning:) Hittade till slut en som blir riktigt bra!

Nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet efter att ha kollat fotbollen på O´Learys. Goda ribs!

Nu är det dags att samla ihop pengar till Cancerfonden igen. Jag bestämde ju i början av året att skänka 10 kronor per birdie som jag gör på tävling under året, och jag lägger nu till 300 kronor per eagle! Så nu är det upp till er om ni vill haka på. Antingen att ni hänger med mina resultat och skänker samma summa som jag, eller om ni vill köra ert eget race med era birdies. De som ni gör på tävling från och med nu, eller kanske till och med även under sällskapsspel? Alla bidrag gör skillnad. Snälla, låt fler överleva sjukdomen. Jag tror att alla känner någon som blivit sjuk. Jag kan räkna upp så många att mina fingrar inte ens räcker till och jag har tyvärr även drabbats själv. Tänk en framtid där alla överlever cancer om det upptäcks i tid!

5 juli 2010

Några bilder från helgen på Åland


Pappa och bror som inte vill vara med på bild

Kalle och Daniel på klipporna på Åland






Tallbacka Golf & Country Club, pappas ögonsten




3 juli 2010

Busy vecka

Storfiskaren här! Drog upp en strömming och en abborre modell liten. Vann därmed den spontana fiskekampen i båten. Alltid skönt med vinst! :)

Det har varit ganska snålt med bloggande den här veckan. Jag har helt enkelt haft fullt upp hela dagarna. Starttider runt lunch, fem timmars runda och sedan träning efteråt. Har ätit buffé på hotellet (underbar rabarberpaj:)), varit på trevlig middag hos familjen Westerberg/Johansson, kört fys och så igår blev det middag hos svärmor och svärfar i Stockholm. Nu har vi stuckit vidare till Åland. Alltid lika skönt att komma hit!

Vilodag var det tänkt men storebror fick med mig på en löprunda ändå. Nu kommer jag kunna njuta av glassen ikväll med gott samvete :)

Imorgon blir det golfträning med Niklas, sol, fiske och kanske en minigolfmatch inne i Mariehamn.

Grillning på G!

1 juli 2010

Att göra en Stenson

Jag gjorde en Stenson idag, fast jag sträckte mig bara till att ta av skor och strumpor:) På hål 13 skickade jag bollen över ett vattenhinder och hittade den 2 dm från kanten. Av med grejerna och barfota ner i det kalla, mörka vattnet för att upptäcka att jag sjönk ner till knäna. Gav upp försöket och chippade bara ut mig..:)


Henrik slängde kläderna för att rädda scoren. Skulle kanske jag också ha gjort? :)

Värmeslag

Harry och jag har värmeslag här på hotellrummet. Ingen AC och solen lyser in. Snart får vi dock sällskap av husse! Då glömmer vi värmen och blir glada båda två :)



Två rundor spelade, oändligt många puttar som inte velat gå i. Ibland har det sett ut som att bollen och hålet är magnetiska, men med samma pol, så de stöter bort varandra. Bollen rullar mot hål i rätt linje men så någon halvmeter innan det är dags att trilla i svänger bollen 90 grader åt sidan. Något överdrivet men fan inte långt ifrån sanningen. Imorgon tänker jag välja en boll med rätt pol så skiten trillar i :)

Nä nu ska jag åka och hämta Daniel som snart rullar in med tåget. Frågan är vad jag ska muta honom med så att han går caddie till mig imorgon...:)


Pro-Am-gänget i tisdags!