28 maj 2009

Igelkott

Blodomloppet stod på schemat idag men den nya menyn på Bellos lockade mer så jag stack ut på löptur på egen hand tidigare idag.. Grymt god mat, särskilt jordgubbssoppan med glass! :)

Väldigt dålig uppdatering den senaste veckan, illa!! Har haft halvdålig tillgång till internet, så nu ska det bli bättring!

Jag fick inte till det förra veckan heller, en plats i nedre halvan även i Tyskland.. Spelet känns ändå helt ok, så det är ganska frustrerande. Med 31 greenträffar under helgens 36 hål ska man inte gå 3 över par, men lägger man bollen på fel sida av green och får 15-metersputtar hela tiden är det svårt att göra annat än par och treputtarna är tyvärr inte långt borta.. Jag tänker hela tiden på Lasses textrad "den vinner som är trägen.." och tänker kämpa tills det släpper. För det vet jag att det gör, sån är golfen. Ibland är det tungt, men så plötsligt vänder det och jag vinner igen. Den här veckan har jag tränat hårt, jag är väldig spelsugen och nöter på närspelet och svingen. Imorgon sticker Daniel och jag till Åland för att hälsa på mor och far och för att köra ett träningspass med Niklas.

På väg hem från bion (Män som hatar kvinnor) igår gick jag förbi en... igelkott (!).. Den knatade i bra fart uppför Storgatan! Jättesöt! Undrar om den hade kollat fotboll och var på väg hem till Trädgårdsföreningen..:)

19 maj 2009

Tyskland

Avslutningen i Schweiz i sondags ar redan fortrangd. Efter 6 timmars bussresa hit till Munchen och en hel del krangel kom vi antligen fram till boendet langt ute pa landet pa natten till mandagen. Igar akte vi, jag, Nina och Nico till flygplatsen for att hyra bil, men eftersom shuttleservicen inte hittade hem till oss tog det valdigt mycket langre tid an planerat. Trotta och vralhungriga fick vi till slut en grymt fin bil..:)

Idag gick vi ut tidigt och spelade in banan sa nu har jag just kakat lunch i en stokig Players Lounge och ska ut och finslipa sving och puttning. Spelet kandes mycket battre idag och jag har en bra kansla. Ar sa klart ruggigt revanschsugen!! I eftermiddag ha vi tankt aka till koncentrationslagret i Dachau, som bara ligger en liten bit bort. Jag var dar forra aret men da strax innan stangningsdags, sa hoppas hinna se lite mer i ar. Intressant men otackt!

16 maj 2009

Eurovision

Kul att få jobba helg! Det hängde på en spelare igår kväll men än en gång klarade jag mig på slaget, vilket var väldigt skönt för ryggen var inte kul i torsdags. Jag var väldigt stel, hade ont och kunde inte svinga ordentligt så bollarna for åt alla håll. Kom in på 75 (+2) medan jag igår gick på par i regn. Idag slog jag många riktigt bra slag, chippade felfritt men kunde ha limmat flaggorna bättre med järnen. Jag och Breeann från Wales sprang runt banan i första boll på 3.15 och jag signade för 71 slag. Har minskat med två slag varje dag så tänkte fortsätta med en 69 imorn! :)

Anna-Karin och jag kollar Eurovision.. Jag är väl egentligen inte nåt jättefan, men medan väskorna packas och bloggen skrivs är det perfekt. Betydligt bättre än de dubbade filmer som annars är det enda som visas:)

Mor och far på besök även denna vecka så vi har tagit våra cyklar varje kväll och trampat in till Ascona för att käka med dem. Ikväll tryckte vi varsin glass också, lördagslyx:)

13 maj 2009

Trampar på

På vårt lyxiga hotell finns det cyklar att låna, så igår cyklade jag till proammiddagen och idag till pro-amen som värsta Armstrong..:) Anna-Karin och jag kom nyss tillbaka från en cykeltur stan, där vi käkat god pasta med mamma och pappa.. Det är grymt mysigt att cykla in till restaurangerna, cykelvägen ligger precis nere vid vattnet med de höga bergen och snötopparna runt omkring. Banan ligger 15 minuter bort så det var en perfekt uppvärmning.. Imorn skippar jag dock cykeln och slappar i biltransporten istället:)

Spikmattan används flitigt. Jag har inte direkt ont i ryggen längre, men den blir småtrött och stel när jag spelar så jag kör några 20-minutare då och då.. Kan inte ta med den ut på banan dock, skulle nog se rätt sjukt ut:) Det är coolt så bra den funkar, jag var riktigt stel när jag kom hem från banan idag men efter 20 minuter var ryggen helt pigg igen! Ska försöka avancera till ben också, men huu det gör för ont än.. Nu ska jag lägga fram kläder, måla naglarna och lägga fram grejerna så jag inte väcker Anna-Karin mer än vanligt imorn:) Kram!

11 maj 2009

Schweiz

En spikmatta är inte skön att ligga på och ännu mindre att sitta på, det är jag först att intyga, eftersom jag gör det just nu. Anledning - en brottningsmatch med Daniel i trapphuset i lördags. Någon muskel i min rygg gillade inte detta och har trilskats sedan dess. Imorse var jag på massage hemma i Linköping och fick även en magisk tejp över hela ryggen. Efter en lång resdag har jag nu lånat ett av hotellets cyklar, kollat in stan (ett helstängt Ascona:)), käkat och nu sitter jag alltså på spikmattan. Det känns att den ger resultat, även om det är en pina! Jag hoppas och tror att ryggen ska vara helt ok imorn så jag kan spela in som vanligt. Samtidigt vill jag inte stressa den, det viktigaste är att den är pigg på torsdag!

Schweiz är platsen och det är lika underbart vackert som vanligt! Jag ska bo med Anna-Karin från Åland, vilket ska bli väldigt kul. Vi har känt varandra och spelat klubbtävlingar på Kastelholm mot varandra så länge jag kan minnas. För första gången ska vi nu spela på samma tour!

Min iPod har just lagt ner. Kul. Hur ska jag klara två veckor??

Nu ska jag ligga lite mer på spikmattan innan nattning:)

9 maj 2009

Vesterby

Träning och spel varje dag, igår fick jag stryk av Daniel med 2-0 (han fick 23 slag) på Vesterby och fick betala middagen (trots att jag gick ett under!)..:-( Det var hans första vinst mot mig någonsin och garanterat den sista.. hehe.. På måndag sticker jag iväg på tävling, i Schweiz och veckan därefter till Tyskland.. Årets första europeiska tävlingsturné.. Nu ska vi sticka till Bellos.. Hej!

1 maj 2009

Åland

Jag har inte varit på Åland sedan i somras (!) men nu är det äntligen dags.. Det ska bli skönt att komma över några dagar och inte gör nånting. För så här års finns det inte nånting att göra om jag ska vara ärlig. Om inte vila, grillningar, shopping i Mariehamn och kanske nån sving på egenbyggda Tallbacka GCC räknas:.:) Den riktiga tjusningen med Åland är ju under sommaren när man kan åka ut med båten till en holme och fiska och bada en hel dag, det är njutning! Men men, det ska bli skönt att bli ompysslade av mamma och pappa (och Kalle?:)).. Nu sticker vi, ha´de!!