31 jan. 2009

74 i vind

Godmorgon!! :)

Medan ni har sovit har jag lirat lite golf..:) Idag var det mycket mer svarspelat, med en ganska kraftig vind som paverkade bollen rejalt.. Jag kom till slut in pa 74 slag, vilket jag ar hyfsat nojd med. Jag kampade bra och tycker att jag borjar kanna igen mitt spel allt mer. Det finns fortfarande nagra barnsjukdomar efter vinteruppehallet, men touchen borjar smyga sig in...:) Pa femte halet hande det grejer, driven traffade en stengang, studsade rejalt till hoger, out, tog pa ett trad och kom tillbaka in pa banan, men lag ospelbar under ett lagt trad.. Haha.. sa kan det vara i den har sporten.. Gick ifran halet med en bogie eftersom parputten smet forbi hal precis..

Ikvall ska jag pa bbq till Peter och hans familj. Peter jobbade forut pa Alands Golfklubb och bor nu har pa Nya Zeeland. Via kontakter hemma och Angela, som jag bor hos, traffades vi igar for forsta gangen och ikvall ska vi grilla. Varlden ar sa himla liten, hade inte en aning om att det var i den har stan han bodde.. Sa ikvall ska jag antligen fa lyssna pa lite underbar alandska..:) Maste sticka nu sa jag hinner byta fran min golfoutfit!! Ciao!

30 jan. 2009

72 slag

Ah sa skont att antligen komma in med en hyfsad score, pa par! Spelet kandes battre an forra veckan, jag var mer fokuserad och samarbetet med Steve gar allt smidigare for varje runda. Det var sa mycket som var nytt forra veckan, nya klubbor, ny caddie, forsta tavlingen pa mer an tre manader, ett antal svingandringar och sa vidare som gjorde att det var manga tankar som snurrade i huvudet nar jag skulle sla den lilla vita. Nu har jag vant mig vid klubborna, bytt ut drivern till min gamla, bestamt mig for den korta puttern och hunnit trana sving pa rangen. Sa nu ar det lattare att fokusera pa sjalva spelet.. Borjade oxa lasa en bok om mental traning igar kvall, sa nu har jag flera vettiga saker att fundera pa nar jag gar dar ute.. Ska ploja igenom den boken sa fort som mojligt..

Spelade med Katherine Hull idag, som gick sju under. Hon borjade med att sanka en 15-metersputt och sen pa sista nio tror jag inte att hon missade en enda putt, oavsett langd.. Helt otroligt! Kul att se att det inte ar sa svart! :)

Tranade en del efter rundan och sitter nu hemma hos nagra av caddiesarna, som har gratis internet i lagenheten. Skont att slippa ga genom stan med golfklader for att komma till ett internetkafe..:) Ska strax sticka till gymmet och cykla motionscykel.. Inte det roligaste jag vet men det ar skont efterat.. Jag ar sa sugen pa att springa att det kryper i benen! Men jag vagar inte det an, vore onodigt att sabba knat innan LET-tavlingarna. Far vanta tills jag kommer hem till underbara Linkoping!!

Hittade inga hobits, men vet att de halsar! Och att de haller tummarna, precis som jag! ;) KRAM!

27 jan. 2009

Nya Zeeland

Huu vilken inledning pa NZ-veckan! Tog en skon och valbehovlig sovmorgon imorse och akte sedan ut till klubben, i regn. Pa med regnklader, pannband och tjocka vintervantarna (som jag packade ner for att jag ar sa vidskeplig, tar jag med dem blir det sakert inte kallt - sure!) och ut pa rangen for en snabb uppvarmning som snarare kylde mer an varmde. En snabb lunch bestaende av en acklig laxmacka och sedan ut pa banan med Johanna och Steve. Jag borjade med att sprida slagen at alla hall, var inte helt glad eftersom jag och Johanna spelade match, men bytte sedan regnjacka och vips kunde jag hanga med de andra pa fairway igen :)

Spelet tog sig och matchen delades..:)

Banan ar fin, aven om det idag var ganska smalt pa sina hall med den starka vinden. Landskapet pa den har delen av NZ ar platt, valdigt platt. Sa nar det blaser finns det inte mycket som bromsar vinden.. Det ar ganska manga vattenhinder pa sista nio, medan de forsta har skottsk hedbanekaraktar. Vattnet ar forresten kristallklart, darav namnet Clearwater..

Jag bor denna vecka hemma hos Angela, 40 ar och hennes mamma. Annorlunda att bo med sin mamma i den aldern kan tyckas, men de verkar trivas bra och ar riktigt trevliga. Angelas mormor kommer fran Gotland sa for nagra ar sedan hade de, medan de reste runt och undersokte sina rotter, av misstag hamnat i Linkoping, nar de skulle till Lidkoping:) Kanns lite kul att sitta har, pa andra sidan jordklotet, och snacka om lilla Linkoping med tva NZ-urinvanare! :) Pa tal om det, ikvall akte jag ner till stan och hamnade pa en indisk restaurang, dar servitrisen visade sig vara svensk och vars kille var fran Norrkoping.. Varlden ar liten..

Det lilla jag har sett hittills av den har stan, Christchurch, imponerar val inte direkt. Kanns som en liten hala i middle of nowhere, med kyrkor och asiatiska restauranger i varje gathorn. Men men.. omgivningarna ser grymt fina ut sa jag tankte ta eftermiddagen imorgon ledigt for att kolla runt lite. Jag vill ju inte lamna NZ med ett daligt intryck, sana forvantningar som jag har byggt upp..:)

Kul att sa manga skriver i gastboken!! Da kanns Sverige inte lika langt bort!!
Kram!

25 jan. 2009

Sista nios kollaps

Arets forsta tavling ar nu slut. Jag gick i daggpatrull med tva andra snabba spelare sa det blev en skon runda med bra flyt. En av tjejerna, Sophie Walker, och hennes caddie haller bada till pa LET.. det ar alltid kul att spela med folk man kanner! Det fanns ju inte sa mycket att spela for heller sa vi flummade oss igenom rundan..:)

Min och Steves nya grej kommer bli att jag ska sikta mitt i fairway. Vi plockar alltid ut ett mal fran tee som jag ska sla emot, men pa femtonde idag hittade jag absolut ingenting att sikta pa. Mumlade lite om nat trad men sa sen istallet hogt att jag kor mitt i fairway.. Slog en grym drive, mitt i, medan de andra garvade.. Varfor gora det svart genom att sikta nan annanstans an mitt i fairway? :)

Jag inledde bra, precis som de andra dagarna, men tyvarr chokade jag totalt pa sista nio alla tre rundorna. Jag gick pa alldeles for hoga +11 pa de tre rundorna, men da var jag +13 bara pa sista nio!! Sa gissa om jag skulle viilja spela om hal 10, 11 och 17..!! Nu ar iaf premiaren avklarad och jag maste saga att spelet kanns battre for var dag, aven om scoren inte visar det. Idag slog jag bra drivar, hyfsade traklubbor och hade ett bra narspel, men jarnklubborna hade jag samre koll pa. Sa nasta vecka ska jag jobba pa svingen och kora maltraning pa rangen. Denna veckas range var en daligt klippt cricketplan, sa den enda traning jag korde dar var uppvarmningen..

Imorn blir det tidig uppstigning annu en gang. Planet till Nya Zeeland lyfter 08.30.. Det ska bli grymt kul att komma dit! Det ser sa vackert ut pa alla bilder! Har tankt kora runt lite med min hyrbil, sa jag kommer sakert lagga ut nagra bilder har.

Just det, min hemsida www.lottawahlin.com fick fem stjarnor pa golf.se nar proffsens hemsidor betygsattes. Kul! http://www.golf.se/extra/news/?module_instance=1&id=78744

24 jan. 2009

Klarade cuten

Ska strax ga och lagga mig, for imorgon blir det tidig uppstigning, som alltid nar man klarar cuten pa slaget.. Skont att fa en tavlingsrunda till i kroppen och att slippa lagga en MC (missad cut) till handlingarna! Gjorde forresten arets forsta eagle pa attan idag genom att satta en trettonmetersputt!! Firade med en skal jordgubbar och ett avsnitt PrisonBreak nyss :)

Idag var det ruggigt varmt, men blasigt. Nu har det blivit svalare och tydligen ska det fortsatta sa imorn ocksa, vilket jag hoppas pa for varmen sliter verkligen pa kroppen! Har nog aldrig varit sa trott efter 18 hal som jag har varit de senaste dagarna.. Idag drack jag tre resorb (vatskeersattning), gick i skuggan (nej, jag var inte sa mycket pa fairway:)) med en blot handduk runt nacken och hallde iskallt vatten i kepsen for att halla mig cool.. Och tankte pa min favorittextrad fran Lasse, "Den vinner som ar tragen, den forlorar som ger upp" (fran Elden). Har inte lyssnat pa Lasse pa evigheter, men de senaste dagarna har Livelatarna gatt varma i iPoden.

Satt pa veranden forut och fick syn pa en ganska stor bat som kom drivande. Den forsvann runt hornet sa jag har ingen aning om den fortfarande driver eller om den kraschade in i nat. Det sag kul ut iaf! :) Och sager nat om hur mycket det blaste har idag!!

Sangen vantar.. Ha en kul lordag! Abrazos!!

23 jan. 2009

Forsta dagen

Suck suck... Vilken dag! Blev en jakla massa fyror, fyra birdies, fyra bogies och fyra over efter tva dubblar. Jag inledde bra, gjorde birdie fyran, lippade pa sexan for birdie men satte en till pa attan.. Ett klantutslag pa nian, bogie och pa par efter nio.. Sen blev det totalras i tva hal, missade bada utslagen vanster och fick chippa ut pa fairway. Med treputt och chip-tvaputt passerade jag klubbhuset efter elva hal, plotsligt fyra over par! Lagom nojd slog jag ut hybriden pa tolvan, par 3. Bollen carrade nan meter kort, snurrade runt halet och stannade en knapp decimeter fran kanten.. Annu en suck.. Men alltid gott med en tap-in for birdie saklart! Hade ytterligare tva treputtar, men avslutade bra med birdie-par-par, sa jag klev av artonde green med en positiv kansla. Det finns valdigt mycket att jobba pa, men jag kanner anda att spelet finns dar. Det ar den dar extra lilla touchen som befinner sig nan annanstans, som vanligt nar man inte har spelat pa evigheter.. Jag hade anda roligt och det ar valdigt skont att vara igang igen, och knat kanns helt bra.

Ar verkligen inte min dag idag! Kom hem fran banan och gymmet, kollade lite pa natet och gick sedan ut for att bada och sola. Bada hann jag men precis nar jag la mig i solstolen borjade det regna. Ar det inte ironiskt, har har solen stralat hur lange som helst, och sa nar jag vill jobba pa att fa bort golfbrannan borjar det regna!! :) Nu ar det dags for middag! Kram!

22 jan. 2009

Bilder fran Pro-Amen idag





Drive - spoon in pa sjuttonde, par 4, idag (igar drive - jarnnia:)), under ett trad fran ruffen rakt in i motvinden, men missade green en aning..:) Klubbhuset i bakgrunden och Denise med bla byxorna!









Det storsta malet med den har tavlingen ar att gora en HIO pa ratt hal. Isf vinner jag denna grymt snygga jetski!! Far val hoppas att jag kan fa en likadan hemma i Sverige, tror overvikten pa planet skulle bli lite kampig annars..:)

20 jan. 2009

Hett i Sydney

Buenos dias Suecia y Aland! :)

Klev just ut fran en av de skonaste duscharna jag nagonsin tagit. En lang dag pa golfbanan gor en inte helt frasch, sa att saga.. Solskyddskram, svettas, bunkertraning, mer solskyddskram, svett, svett och som pricken aven grasklipp.. Mysigt.. Nar termometern visar narmare 35, som fallet var idag, skulle man helst vilja krypa ner i en kylbox och slippa spela och trana. Ingen frysbox tillganglig och eftersom traningen ar mitt jobb gick jag ut och spelade istallet. Efter 15 hal pallade jag inte mer sa vi klev av, Steve och jag. Forsta dagen for det nya teamet, och det kanns valdigt bra. Han ar otroligt kunnig och erfaren, sa jag tror att det kommer bli jattebra. Nyttigt for mig att snacka engelska hela tiden dessutom!

Idag kom Johanna och Pim-Pim, kul att traffa dem!! Har ju inte setts pa evigheter, sa vi lar ha mycket att snacka om imorgon! Bruna och fina var de dessutom efter flera veckor har nere i OZ..

Nat ar helfel med min telefon, eller operator! Jag har inte fatt ett enda sms idag, och da beror det inte pa att det inte har skickats nagra:), utan att de blockeras pa nat satt.. Det ar saa trakigt nar telefonen aldrig piper. Det var likadant igar, men sa plotsligt pa kvallen small det till och jag fick fem sms pa en gang.. Jag hoppas verkligen att det hander idag ocksa for jag kanner mig ensammast pa jorden! :)

Ikvall blir det Prison Break som vanligt. Denise och jag kollar pa ett par avsnitt varje kvall. Jag tycker inte andra sasongen ar riktigt lika bra som den forsta, men det ar fortfarande grymt spannande! Och imorgon ska jag bara trana, inget spel pa banan. Pa torsdag ar det pro-am, sa med tanke pa knat (det ar bra nu men vill inte overanstranga igen) vill jag inte spela varje dag. Sa som sagt, bara traning imorn och sen en svang till gymmet. Jag kor pa samma gym som forra aret, dar cardiodelen ar byggd som en biosalong. Sa borde fler gora, alla kan se tv-apparaterna och luften ar frasch eftersom rummet ar sa stort!! Plus att det ar morkt sa folk inte kan se hur man ser ut nar man sitter dar och trampar jarnet..:) Kram kram kram!

19 jan. 2009

Bilder fran Sydney



Utsikten fran lagenheten! Harbour Bridge (Operahuset ar osynligt pa bilden, men ligger pa andra sidan bron) och Sydneys skyline.. Visst ar det fint!!











Hal nummer atta pa Oatland GC. Banan ar pa sina hall ganska smal med stora trad som kantar fairway..











Kom nyss hem fran min lilla tur till Manly Island. Stora vagor, surfingbrador, sol och beachvolley - life is easy!! :)

Lang eller kort?

Godmorgon Sverige!! :)

Klockan 05.35 imorse gick Denises radio igang, och eftersom vaggen mellan oss formodligen ar samre ljudisolerat an ett spjalstaket vaknade jag ocksa. Ingen storre katastrof dock, starttid tva timmar senare pa Oatlands GC.. Blev klar pa rekordtid imorse sa jag hade tom tid for uppvarmning, nat som inte hander varje gang jag ska ut och traningsspela sa tidigt..:)

Spelade med Denise och en dam till, vi gick pa strax over tre timmar, och hann komma in innan den riktiga varmen kom. Med tanke pa att jag inte har spelat en hel 18-halsrunda sedan i november, var spelet klart godkant. Jag slog bra, faktiskt ganska langa slag, men fick inte i puttarna. De var bra slagna, men ville helt enkelt inte ner i hal. Min plan for den har veckan och aven kommande var att spela med en brostputter, som jag har tranat med hemma i golfhallen. For skojs skull testade jag efter rundan min vanliga korta putter och kande direkt att jag trivs battre med den. Med den langa rullar jag puttarna battre, men jag far mer feeling med den korta, och det ar viktigare. Men det ar anda skont att bade den langa och korta funkar, sa om den ena inte skulle funka kan jag alltid plocka fram den andra..

Imorgon kommer caddie Steve hit, fran sitt hem i Queensland. Det ska bli skont med nan som bar bagen, kande idag att det var ett tag sedan jag gick och drog min egen vagn:) I ovrigt borjar fler och fler spelare komma, och det ar jattekul att traffa dem! I Dubai forsokte jag halla mig ifran banan sa gott det gick nar jag blivit skadad sa det kanns som jag inte snackat med folk pa evigheter. Mycket att avhandla..:)

Eftersom vi spelade sa tidigt imorse blev jag klar med traningen redan vid tva. Skont! Sa nu ska jag sticka ivag pa en liten tur, troligen till Manly Island.. Gillar att strosa runt pa huvudgatan dar och glida in i surfingaffarerna..:)

LHC spelar ikvall, eller imorgon bitti for mig:) Onskar jag var dar och kunde heja. Men men.. Det ar jag inte sa jag far val be alla andra heja for mig med! Och gor ett forsok till tippning igen, jag har ju inte varit sa het pa det pa sistone.. 4-2 och Daniel gor annu ett mal och en assist! :)

Kram!

17 jan. 2009

Pa plats i Sydney

Jag har pa senare tid kommit fram till att jag inte bor sova pa eftermiddagarna langre an kanske 15 minuter oavsett hur trott jag ar, for jag blir annu trottare efterat. Idag gjorde jag ett undantag och vaknade darfor nyss efter 1,5 timmes somn (kl 17), och ja, jag ar ruggigt trott. Eftersom jag inte ska gora nagot under resten av dagen spelar det ingen roll, men jag skulle inte ha nat emot att fa sova till imorgon bitti..:) Det var forresten av grym skillnad att flyga i en lyxstol och kunna ligga ner och sova, jamfort med att sitta ihoptryckt som man brukar gora!!

Landade imorse i Sydney, hyrde en bil och korde hit till Drummoyne i vastra sidan av stan. Det ar en skon kansla att hitta och kanna sig hemma i en stor stad pa andra sidan jordklotet, som jag gor med Sydney! Bor hos Denise (thanks a lot for letting me stay here!:)) i en lagenhet med utsikt over en av vikarna inne i Sydney och langst bort ser jag Harbour Bridge, bron intill Operahuset. Jag var ute pa en langpromenad forut, vilket var riktigt skont efter resan! Sen ar det ett bra satt att fa koll pa omgivningarna, nar jag fortfarande inte vagar springa pga knat..

Imorgon ska jag sticka till golfbanan och se om jag kan fa en starttid. Min vardinna fragade om jag ville spela med hennes vanner pa morgonen, men nar hon sa att tiden var 6.45 tackade jag nej..:) Ska jag spela sa dags imorgon kommer jag vara mer sovande an vaken, sa det ar battre att fa nan timmes extra somn och vara pigg nar jag star pa forsta tee! :)

16 jan. 2009

I Singapore

Vilken flygresa! Jag hade ju uppgraderat biljetten sa jag skulle fa lite mer benplats, men nar jag boardade planet i London igar fick jag en plats i Club World, vilket ar typ som Business. Saa... nu har jag for forsta gangen njutit av en 12-timmarsflygning, med en bred fatolj, trerattersmiddag med flera ratter att valja pa och framforallt, jag kunde sova liggande med kudde och tacke! Nu kommer jag aldrig mer vilja flyga i economy!! :) Bara att hoppas att jag far behalla min plats aven sista biten till Sydney.. Det ar verkligen en rutten resa det har, forst tolv timmar och sedan typ 7-8 till... Men det ar skont att ha den kortare biten framfor sig!

Jag kanner mig hyfsat pigg och har gatt en liten svang har pa Singapores flygplats, som ar en av de finaste jag vet.. Frasht och gratis internet! Nu ar det boarding igen! Stor kram

15 jan. 2009

Heathrow

För nästan exakt ett år sedan satt jag på samma plats och skrev mitt första längre inlägg på bloggen. Denna plats finns i en lounge på Heathrows flygplats i London. Precis som då är jag på väg till Australien för att spela årets första tävlingar. Jag har en väldigt lång resa framför mig nu, men med mjukisbyxorna på, hela säsong 2 av Prison Break och en förhoppningsvis lite lyxigare flygstol än vanligt hoppas jag att det ska gå smidigt.

Jag ska bo i sk private housing i Sydney, alltså hemma hos en familj. Jag har bara gjort det en gång tidigare, och då det var väldigt skönt att få lite "hemmakänsla" och slippa hotellrum. Samtidigt är det lite spänt när man inte vet hur familjen är, men den lilla kontakt jag har haft med dem har gett en positiv känsla iaf. Under veckan på Nya Zeeland lutar det också åt samma typ av boende, men de sista två veckorna ska jag bo med några av de svenska spelarna. Det här är en lång resa, en hel månad, och det känns lite jobbigt. Alltid svårt att säga hejdå.. Men det här är mitt yrke och då är bortavaron hemifrån en del av det som bara är att acceptera. Det här är ju dessutom den längsta resan på hela säsongen.. Jag ska träna massor, spela ännu mer och få en grym solbränna. En vinst vore inte fel, jag tar den där Dagen när som helst..;)

Hoppas verkligen på en LHC-vinst ikväll!!

Nu ska jag äta standardmaten på engelska flygplatser, Chicken Tikka Masala..:) Kramar!

14 jan. 2009

Dan före..

Ska erkänna att jag har lite resfeber.. Länge sen jag hade det sist, måste ha varit för precis ett år sedan, när samma resa skulle göras.. Att vara på resande fot i 36 timmar (om allt går som det ska), vilket jag kommer vara om ett halvt dygn, är inte nån hit. Sitta stilla på ett flygplan från London via Bangkok (tror jag:)) till Sydney i runt 20 timmar.. huu.. Men samtidigt är det värt det när man väl kommer fram, fyra härliga veckor i underbara Australien väntar. Jag är så sugen på att spela och tävla nu, senast var ju i oktober!!

Ikväll blir det middag på Bellos igen, precis som igår och ett antal andra kvällar den senaste veckan..:) Väskorna är packade och tuuuunga. Men jag uppgraderade min bokning till nästa klass, så till min lättnad såg jag nyss att jag får ta med några kilo extra, skönt!! Ha en skön kväll!! Kram

12 jan. 2009

Packa

Haha, tror den nya bagen med LHC-loggan kommer väcka en del känslor i sommar på banorna, med tanke på kommentarerna här hittills..! Grejen är att de spelare som pluggat på college i USA brukar ha sitt lags märke på bagen, men eftersom jag inte gjort det fick det ett fint vitt lejon istället! Tyvärr är bagen ganska tung, så den får inte hänga med till Australien eftersom jag som vanligt lär ha många kilos övervikt ändå..:)

Tre dagar kvar tills jag sticker.. Väntar på nya kläder från Puma, så jag har inte börjat packa än, och letar utan resultat efter förra årets packlista.. Det är alltid lättare mitt under säsong, då vet jag exakt vad som ska packas eftersom jag gör det varje vecka, men nu är det en evighet sen sist! Får köra på känsla, det brukar funka..:)

LHC spelar mot Djurgården ikväll.. Tycker ju att de borde va revanschsugna, men samtidigt är Djurgården desperata där långt ner i tabellen, så jag tror på en jämn match: 4-3 till LHC. Juice-Daniel gör 2+2!! ;)

10 jan. 2009

Ny bag

Fick en ny bag idag, visst är den jättefin!

Dagar i soffan

Tillbringade ännu en dag igår i soffan med te, vatten och filmtittande. Såg åtta avsnitt av PrisonBreak säsong ett! :) Grejen är att jag redan har sett alla avsnitt på den första säsongen, så egentligen borde jag ge mig ut och skaffa säsong två och tre..

På kvällen lämnade jag soffan och lägenheten för att en god och mysig middag på Bellos. Miguel har precis bytt meny så nu "måste" vi prova igenom allt nytt. Igår blev det fisk, grymt gott! Och glassefterrätten var inte fel den heller :)

Idag ska jag ställa mig framför spegeln och svinga, för jag orkar tyvärr inte ta mig till golfhallen än..

Match i eftermiddag mot Rögle.. Tippar 5-0! Daniel 1+2..

Ha en skön lördag!!

8 jan. 2009

Still in the sofa

Shit vad det här är tråkigt. Blandar hostattacker med te, vatten och internetsurfande.. Mindre spännande en torsdagseftermiddag. Den fina julgranen skymde sikten till tvn från mitt favorithörn i soffan, så jag bestämde mig för att städa bort den. Det är väldigt kul att klä en gran, men såå segt att ta bort den. Allt glitter, alla kulor och inte minst lamporna. Huu.. Skönt nog var granen en kungsgran, som nästan inte barrar alls, så det gick smärtfritt att få ut den på balkongen. Värre var det med den lilla gran som jag högg själv och ställde ute i trapphuset. Majoriteten av barren låg utspridda på golvet, så fick ägna en bra stund åt sopning..:)

Det är riktigt trist att jag inte kan träna golf idag, och förmodligen inte imorn heller. Niklas och jag gjorde ju några mindre ändringar i måndags och jag skulle helst vilja bo i golfhallen just nu för att nöta in dem.. Igår kändes det sådär när jag slog, vilket troligen beror på att jag inte var helt frisk då heller. Det får bli hårdträning nästa vecka och de första dagarna i Sydney.. Jag spelar ju två mindre tävlingar innan de två Europatourtävlingarna, så de får räknas som försäsong. Dessutom med en ny caddie, så det är bra att få några tävlingar att lära känna varandra..

Nu ska jag nog kolla på nån film.. Såg the Elf igår för första gången, vilken söt film! Mindre söt var Hannibal Rising som vi såg efter..:) Hasta la vista!

Influensa

Igår morse hade jag plötsligt en skum hosta.. Som planerat blev det en slappardag (förutom puttningstävlingen som jag vann!:)), men på kvällen började jag frysa och få värmeslag om vartannat. Under natten vaknade jag femtioelva gånger och nu ligger jag i soffan och dricker te och mår inte helt hundra. Gick just in på en läkarsida om influensa och tyvärr stämmer väldigt många symptom.. Usch..

6 jan. 2009

JVM

Gääsp.. är något trött idag.. Satt uppe och kollade JVM i hockey till 4 imorse, även om jag väl ska erkänna att jag sov under större delen av sista perioden :) Gårdagen var för övrigt en kul, men slitig dag. Körde i jättehalka till Stockholm, slipade på detaljer i svingen med Niklas i Ullnahallen, köpte ett Playstation och Singstar (har tränat hela eftermiddagen nu:)), hejade på LHC i Södertälje, körde hem och avslutade sen som sagt med mer hockey..

Idag sov jag länge (men ändå för lite), körde ett pass på gymmet och kom just tillbaka från en fika med Julia. Har stått en stund framför spegeln också för att nöta in svingändringarna.. Nu sticker vi snart till Bellos för att njuta av favoritsoppan innan menyn byts ut imorn. Skulle tro att det blir en tidig kväll ikväll, iaf för mig som inte tjuvsovit..:)

Måste boka hyrbil till Sydney och fixa visum.. Det sista är väldigt viktigt, kan bli lite halvtrist den 17e annars.. Ha en skön kväll!!

5 jan. 2009

Stockholm

Idag väntar en liten roadtrip till hufvudstaden med golfträning i Ullnahallen med Niklas, Singstarinköp och hockey i Scaniarinken på programmet. Jag kom just hem från gymmet där jag trampat motionscykel som vanligt. Tanken på att sitta i en bil en himla massa timmar var motivation nog för att få röra lite på kroppen.

Vad gör jag för fel med mina orkidéer? Jag fick en jättefin blomma i julklapp med en massa knoppar, men nu har de vissnat nästan allihop. Blommorna är fortfarande jättefina men snart har de ju blommat över.. Kanske den vill ha vatten, kan det vara så enkelt? :)

Dagens tippning då.. Tror på ännu en LHC-vinst, nåt annat vore illa. Så.. 4-1 och idag D släpper det så du slänger in två mål!! ;)

Nu ska jag duscha och sen sticker jag norrut.. Ciao!

3 jan. 2009

Snö

Årets första inlägg skriver jag medan snön faller där ute.. Äntligen!! Hoppas verkligen det ligger kvar ett tag, det blir så mycket ljusare och finare ute då.. Plus att man kan ha kul snöbollskrig!! :) Det tråkiga är att golfsäsongen känns oändligt långt borta, men men.. vad gör man? Jo, sticker till värmen i Australien istället...:) (sorry:))

Kom just hem från frisören med något mörkare och något kortare hår, alltid skönt med lite förändring..

Nu ska jag sticka till golfhallen och hacka en stund. Mitt knä tillåter mig att slå fulla slag, så skönt! Fast det är fortfarande inte helt bra, så jag är försiktig.. Vill ju inte riskera att få tillbaka svullnaden.. Det svåra med att stå inne i hallen och slå är att man har noll koll på hur bollarna egentligen flyger. Får nog ta mig ut till rangen på Landeryd och slå några slag innan jag åker, så jag vet om jag har lagt till med någon dunderhook..:)

LHC-match ikväll mot Frölunda. Jag tror på ännu en vinst, 6-2, och att Daniel gör ett mål och en assist! ;)

God fortsättning som man väl säger vid den här tiden.. Kram